Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 17:47

Κατρίτσης για δημοτική αστυνομία σε Φιλιατρά και Κοπανάκι

Γράφτηκε από την
Κατρίτσης για δημοτική αστυνομία σε Φιλιατρά και Κοπανάκι

 

Την ίδρυση Δημοτικής Αστυνομίας με έδρα τα Φιλιατρά και αποκεντρωμένο τμήμα στο Κοπανάκι πρότεινε ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης στην ομιλία του μετά τον αγιασμό του εκλογικού του κέντρου στα Φιλιατρά το βράδυ της Δευτέρας. 

Παρουσία πλήθους κόσμου που στηρίζει τον συνδυασμό «Τριφυλία Ενωμένοι», ο κ. Κατρίτσης δήλωσε αρχικά: «Θρηνούμε, μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις, το χαμό πέντε μελών της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη. Η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών». Και αφού τήρησαν ενός λεπτού σιγή, αναφώνησε «αθάνατοι».

Στη συνέχεια ανέφερε όσα έταξε ο κ. Λεβεντάκης στους Φιλιατρινούς και πρόσθεσε: «Το 2019 κέρδισε με ψέματα. Σήμερα χάνει από την αλήθεια. Η κότα που έβαψε και πούλησε για παπαγάλο, στα τέσσερα χρόνια ξέβαψε. Ο στόχος του συνδυασμού μας είναι να αποκαλυφθεί η διαχείριση Λεβεντάκη! Είναι ή δεν είναι αδιαφανής έως αμαρτωλή η διαχείριση Λεβεντάκη; Ξεπερνάνε τα 6 εκ. τα χρέη της ΔΕΥΑΤ; Είναι αλήθεια ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο έκανε παρέμβαση να σταματήσει τα εντέλλεσθε αλλιώς θα διατάξει κατασταλτικό έλεγχο; Είναι αλήθεια ότι σε κολλητό του φίλο εργολάβο χρωστάει 60.000 ευρώ για επεμβάσεις που έκανε στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών με εντολή του; Εκκρεμεί αγωγή σε βάρος του δήμου; Όλα στο φως! Να δούμε ποια είναι η κότα και ποιος ο παπαγάλος! Οι μαγκιές εκεί που περνάνε. Όχι σ’ εμένα, κ. Λεβεντάκη. Εγώ λέγομαι Κατρίτσης».

Συμπλήρωσε ότι «η απερχόμενη δημοτική αρχή Λεβεντάκη επέδειξε ανικανότητα, ασέβεια και τραμπουκισμό στην ίδια του την πόλη, και φαυλότητα», ενώ δεσμεύτηκε ότι «εμείς διεκδικούμε από τη νέα περιφερειακή αρχή τη χρηματοδότηση υλοποίησης της εναλλακτικής πρότασης για ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση στα Φιλιατρά».

Τέλος, ανέφερε τις προτεραιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών και έγινε παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού στη Δ.Ε. Φιλιατρών.

 


NEWSLETTER