Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 16:10

Προεκλογική εκδήλωση Βασιλόπουλου στον Αρι

Προεκλογική εκδήλωση Βασιλόπουλου στον Αρι

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κεντρική πλατεία του Αρι, στην εκδήλωση του συνδυασμού του δημάρχου και υποψηφίου δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας”, το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον συνδυασμό, στην εκδήλωση που αφορούσε τη Δημοτική Ενότητα Άριος, στην αρχή της ομιλίας του ο Θαν. Βασιλόπουλος παρατήρησε ότι “η παρουσία σας σήμερα εδώ στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης. Στέλνει όμως και ένα ισχυρό μήνυμα για να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση την προσπάθειά μας, την σκληρή και καθημερινή δουλειά μας, για να κάνουμε το Δήμο Καλαμάτας ακόμα καλύτερο”.

Ο δήμαρχος ανέπτυξε πτυχές του προγράμματος του συνδυασμού του, μίλησε για τις 10+1 δράσεις και έργα που αφορούν το σύνολο των κοινοτήτων, ενώ αναφέρθηκε ξεχωριστά σε έργα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού και αφορούν κάθε μία από τις κοινότητες της Δημοτική Ενότητας.

“Έχουμε τη γνώση, έχουμε την εμπειρία, ξέρουμε τα προβλήματά σας, μπορούμε, όλοι μαζί να κάνουμε τη Δ.Ε. Άριος και συνολικά το Δήμο Καλαμάτας ακόμα καλύτερο. Οι βάσεις έχουν τεθεί, το πρόγραμμά μας είναι ρεαλιστικό, είναι εφαρμόσιμο”, τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος, ο οποίος ακολούθως παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Δ.Ε. Άριος και τους υποψηφίους συμβούλους και προέδρους των Κοινοτήτων Άριος, Αριοχωρίου, Αλωνίων, Άμμου, Ανεμομύλου και Ασπροπουλιάς.

* Σήμερα στις 8.30 το βράδυ, η “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας” πραγματοποιεί εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Αρφαρών, για την ομώνυμη Δ.Ε. Χθες το βράδυ, ο συνδυασμός του Θαν. Βασιλόπουλου πραγματοποίησε εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Θουρίας, για την ομώνυμη Δ.Ε.