Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 11:17

Κλειστή παραμένει η Βασιλίσσης Ολγας

Γράφτηκε από την

Παραμένει κλειστή η οδός Βασιλίσσης Ολγας, από την Αριστομένους μέχρι την Αριστοδήμου, στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης του δυτικού πεζοδρομίου της Αριστομένους -στο τμήμα από την Φραντζή έως την Ξενοφώντος.

Αυτό γνωστοποιεί ο Δήμος Καλαμάτας με ανακοίνωσή του, εξηγώντας ότι η Ολγας μένει κλειστή προκειμένου να συνδεθεί ο αγωγός ομβρίων στο δυτικό πεζοδρόμιο της Αριστομένους με τον αντίστοιχο αγωγό της Αριστοδήμου.
Ανάλογη ρύθμιση για τις ανάγκες του ίδιου έργου, συνεχίζει η ανακοίνωση του δήμου, ισχύει και για την οδό Ανδρέα Σκιά, από τη Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι τη Βασιλίσσης Ολγας.
Ο δήμος, καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του, ενημερώνει ότι «η ολοκλήρωση των εργασιών αυτής της φάσης του έργου θα εξαρτηθεί από τις δυσκολίες που συναντά ο εργολάβος όσον αφορά στα δίκτυα των οργανισμών κοινής ωφέλειας, τα οποία είναι πυκνά στο κεντρικό αυτό σημείο της Καλαμάτας.
Θα ακολουθήσει η επόμενη φάση του έργου, για τη σύνδεση του αγωγού (διάβαση Αριστομένους), η οποία θα διεξαχθεί στη συνέχεια και σε χρονική περίοδο που θα ανακοινωθεί».