Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013 07:29

Κίνηση της Ν.Δ. για μπλόκο σε Σαμπαζιώτη

Γράφτηκε από την
Κίνηση της Ν.Δ. για μπλόκο σε Σαμπαζιώτη

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στο Δήμο Μεσσήνης καθώς οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Στάθη Αναστασόπουλου έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξή τους στον επικεφαλής και να προλάβουν τις κινήσεις του Δημήτρη Σαμπαζιώτη που δεν κρύβει την πρόθεσή του να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο. Η κίνηση αυτή εκτιμάται ότι αποτελεί το μπλόκο της Νέας Δημοκρατίας στις κινήσεις του βουλευτή της και μήνυμα σε μέλη και στελέχη της που τον ακολουθούν. Και προφανώς έχει τις ευλογίες του Δ. Πτωχού που είναι δεξί χέρι του πρωθυπουργού και έχει τον τελευταίο  λόγο στις αποφάσεις της οι οποίες αφορούν την περιοχή.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση που εξέδωσαν σημειώνονται τα εξής:

"Ολοι εμείς οι εκλεγμένοι με την αυτοδιοικητική παράταξη "Δημοτική Ενωση Μεσσήνης", του δημάρχου Στάθη Αναστασόπουλου καταφέραμε σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία να δουλέψουμε συστηματικά και αποτελεσματικά καθ' όλη τη διάρκεια της 3ετούς θητείας που διανύουμε, πετυχαίνοντας:

- Να οργανώσουμε και να νοικοκυρέψουμε οικονομικά και διοικητικά τον τεράστιο καλλικρατικό Δήμο Μεσσήνης με τα 114 χωριά.

- Να είμαστε δίπλα στο δημότη και τις ανάγκες του, αντιμετωπίζοντας κατά προτεραιότητα την καθημερινότητα του πολίτη.

- Να εκπονήσουμε τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό μας και να αρχίσουμε να υλοποιούμε εντατικά το μεγάλο μας όραμα, μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ, Αγροτικής Ανάπτυξης και άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων για την ανάπτυξη του τόπου μας. 

Αυτά βέβαια τα πετύχαμε διότι είχαμε άριστη συνεργασία με όλους τους αιρετούς στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και όλους τους προέδρους και τοπικούς συμβούλους της δημοτικής κοινότητας και των τοπικών κοινοτήτων του δήμου μας, ανεξαρτήτως παρατάξεων, καθώς και όλους τους άλλους φορείς των τοπικών κοινωνιών.

Ολοι εμείς λοιπόν αλλά και πολλοί άλλοι ακόμα που πλαισιώνουν τις καθαρά αυτοδιοικητικές μας θέσεις, ανεξαρτήτως κομματικών καταβολών, διεκδικούμε εκ νέου την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, ώστε από κοινού να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το μεγάλο έργο που αρχίσαμε και που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Ολοι μαζί ενωμένοι, εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και σύμβουλοι τοπικών κοινοτήτων, εκπρόσωποι λοιπών φορέων, ενεργοί πολίτες, αυτή την περίοδο σχεδιάζουμε το νέο πρόγραμμά μας.

Διεκδικούμε λοιπόν με μοναδικό όπλο τα πεπραγμένα μας, την ανανέωση της εμπιστοσύνης των δημοτών μας, ώστε να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το όραμά μας, με επικεφαλής και πάλι τον σημερινό μας δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Μεσσήνης Στάθη Αναστασόπουλο, για να οδηγήσουμε τον τόπο και τους ανθρώπους μας σε ανάπτυξη και ευημερία".  

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Αθανασόπουλος Γεώργιος, Αντωνόπουλος Φώτιος, Βλαχοδημητρόπουλος Αναστάσιος, Γιαννόπουλος Παν/της, Δαβίλλας Γεώργιος, Δουρούμης Νικόλαος, Ηλιόπουλος Αναστάσιος, Κοντοθανάσης Σπυρίδων, Κωνσταντέλος Νικόλαος, Μπρατσιάκος Ιωάννης, Παπαγεωργίου Παν/της, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Πατσιώτης Ηλίας, Πουρναράς Φώτιος, Ρούτσης Κων/νος, Στραβόλαιμος Γεώργιος, Τσέλιου - Μουρούφα Ελένη, Τσούσης Ιωάννης, Φύκιρης Νικόλαος. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


NEWSLETTER