Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 22:10

Προγραμματισμός προσλήψεων στον Δήμο Μεσσήνης

Προγραμματισμός προσλήψεων στον Δήμο Μεσσήνης

 

Τον ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων ανθρώπινου δυναμικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) ή σύμβασης μίσθωσης έργου ή προσωπικού ωριαίας αποζημίωσης του δημοσίου τομέα για το 2025, πρόκειται να εγκρίνει η Δημοτική Επιτροπή Μεσσήνης, αύριο Τετάρτη στις 10 το πρωί.

Ακόμα, μεταξύ συνολικά 18 θεμάτων, η Δ.Ε. Μεσσήνης αναμένεται να ασχοληθεί με: Την κατανομής των εγκριθέντων, με κοινή απόφαση των υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Εσωτερικών, ανθρωποωρών σε θέσεις μερικής απασχόλησης, για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την κάλυψη των αναγκών καθαρισμού των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου, για το διδακτικό έτος 2024-2025. Την κατάρτιση όρων διακήρυξης πλειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για: Την εκμίσθωση υπαιθρίου χώρου (δημοτικός χώρος στάθμευσης και τμήμα της πλατείας Μεσσήνης) για την εγκατάσταση και λειτουργία λούνα παρκ. Την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου στη θέση Πηγή Κεφαλόβρυσου. Την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου στο “Δασάκι” Ανδρούσας. 

Την έγκριση σκοπιμότητας εκτέλεσης από ανάδοχο για τη μεταφορά ογκωδών αποβλήτων σε αδειοδοτημένη μονάδα. Την έγκριση μελέτης για την συντήρηση οργανωμένων χώρων πρασίνου του δήμου και την σκοπιμότητά της. Την κοπή πεύκων στο προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Στέρνας. Την έγκριση μελέτης και της τοποθέτησης προσωρινών σκιάστρων στους χώρους διεξαγωγής της φετινής εμποροπανήγυρης, με διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ - κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης - ορισμό επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών. Την χορήγηση οριακής προθεσμίας για το έργο παράκαμψης Νεοχωρίου και βελτίωσης δρόμου από Νεοχώρι έως διασταύρωση με 8η επαρχιακή οδό.