Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 17:25

Συζήτηση για τη λειψυδρία στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Συζήτηση για τη λειψυδρία στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Με σημαντικά θέματα που αφορούν το σοβαρό πρόβλημα λειψυδρίας στον Δήμο Μεσσήνης, πρόκειται να ασχοληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο μεθαύριο Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 4 το απόγευμα.

Ειδικότερα, αναμένεται να εγκρίνει τις αποφάσεις του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Μεσσήνης για την τροποποίηση του κανονισμού ύδρευσης της επιχείρησης και για την επιβολή περιοριστικών μέτρων και προστίμων για αλόγιστη χρήση νερού.

Στην ίδια συνεδρίαση, μεταξύ άλλων θεμάτων, το Δ.Σ. Μεσσήνης αναμένεται να ασχοληθεί με: Την αναχρηματοδότηση του επιτοκίου δανείων του δήμου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Την καταγγελία μίσθωσης αίθουσας του δημοτικού κτηρίου πρώην Δημοτικού Σχολείου Καρτερολίου, λόγω μη καταβολής μισθωμάτων. Την έγκριση χώρου παρουσίασης αγροτικών - γεωργικών μηχανημάτων και αγροτικού - γεωργικού εξοπλισμού. Την έγκριση επιχορήγησης του Μορφωτικού Συλλόγου Πολυλόφου “Άγιος Δημήτριος”, για την διεξαγωγή της εκδήλωσης “21η Γιορτή του Σύκου”, στις 18 Αυγούστου στον Πολύλοφο. Την επικαιροποίηση απόφασης του 2018 του Συμβουλίου περί κατηγοριοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μεσσήνης. Την έγκριση πράξεων επιβολής προστίμων για πολεοδομικά θέματα.