Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 09:30

Πρόσκληση εθελοντών για το Φεστιβάλ Χορωδιών

Πρόσκληση εθελοντών για το Φεστιβάλ Χορωδιών

 

Ενεργοποιήθηκε η φόρμα, μέσω της οποίας μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν την αίτησή τους για συμμετοχή ως εθελοντές, προκειμένου να βοηθήσουν στην προετοιμασία και τη διεξαγωγή του 5ου Διεθνούς Διαγωνισμού και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου.

Η συμβολή των εθελοντών στη μεγάλη επιτυχία που είχαν οι προηγούμενοι Διαγωνισμοί υπήρξε σημαντική. Ο Δήμος Καλαμάτας, η Κ.Ε. Φάρις και ο πολιτιστικός οργανισμός Interkultur ευελπιστούν ότι και πάλι θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά τους σημαντικός αριθμός εθελοντών, οι οποίοι θα βοηθήσουν να πετύχει αυτή η μεγάλη, διεθνής μουσική εκδήλωση, που διαφημίζει τη χώρα μας και την Καλαμάτα ανά την υφήλιο και μεταφέρει στην περιοχή μας όλες τις κατακτήσεις της χορωδιακής μουσικής από την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη Λατινική Αμερική.

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές, μπορούν να συμπληρώσουν το σχετικό ηλεκτρονικό έντυπο μέχρι και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1sl1FAO6m9PWmemZRSUYx9AqoPDflXf_xffTSM4hnR9U/edit