Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 16:08

Ο Διονύσης Αγάλος για αναβολή εκδήλωσης στο Ανοιχτό Θέατρο

Ο Διονύσης Αγάλος για αναβολή εκδήλωσης στο Ανοιχτό Θέατρο

Η αναβολή που δόθηκε τη Δευτέρα για την εκδήλωση ανοίγματος και γνωριμίας του Ανοιχτού Θεάτρου Καλαμάτας, “έγινε για να μην αποκαλυφθούν κακοτεχνίες και τεχνικές αστοχίες, που οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα εντός του θεάτρου!”, υποστηρίζει ο κοινοτικός σύμβουλος της παράταξης Τζαμουράνη Διονύσης Αγάλος.

Ειδικότερα, σε γραπτή του δήλωση το βράδυ της Τρίτης, με τίτλο “Ανοιχτό Θέατρο: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια”, ο Διον. Αγάλος αναφέρει:

“Προσπάθησαν χθες εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, αλλά και φιλικά προς αυτήν μέσα ενημέρωσης, να μας πείσουν ότι η αναβολή της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του ακριβοπληρωμένου ανοιχτού θεάτρου αναβλήθηκαν λόγω καιρικών συνθηκών!

Συνεργάτες του κυρίου δημάρχου μας χαρακτήρισαν τοξικούς όσους αντιλήφθηκαν ότι η αναβολή έγινε για να μην αποκαλυφθούν κακοτεχνίες και τεχνικές αστοχίες, που οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα εντός του θεάτρου!
Από το πρωί συνεργεία βρίσκονται στο σημείο της χθεσινής πλημμύρας στη σκηνή του Ανοιχτού Θεάτρου με κρουστικά κλπ. εργαλεία, προσπαθώντας πυρετωδώς να δημιουργήσουν φρεάτιο στο σημείο του προβλήματος, ώστε να λύσουν την κατασκευαστική ατέλεια που φανέρωσε χθες η βροχή! Λόγω της μεγάλης έκτασης του προβλήματος συνεχίζουν έως αυτή την ώρα για την αποκατάσταση του προβλήματος!

Αφού χθες δεν υπήρξε πρόβλημα όπως μας ‘ενημερώνει’ η δημοτική αρχή, γιατί σήμερα άρον άρον τα συνεργεία ξηλώνουν κυβόλιθους και μπαλώνουν κακοτεχνίες;

Ένα θέατρο που κόστισε 2.000.000 ευρώ θα περίμενε κανείς να έχει ελεγχθεί πριν δοθεί προς χρήση! Δυστυχώς, όμως, όλα γίνονται πρόχειρα μόνο και μόνο για επικοινωνιακούς σκοπούς! Συμβουλή: περισσότερη δουλειά, λιγότερες φωτογραφίες!”.