Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014 22:07

Υποψήφιος δήμαρχος ο Σπύρος Τσιριγώτης στη Μεγαλόπολη

Εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Μεγαλόπολης θα είναι ο Σπύρος Τσιριγώτης, επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Ενότητα», της μείζονος μειοψηφίας.

 

Αυτό έγινε γνωστό στην εκδήλωση κοπής της πίτας της παράταξης, στο κέντρο «Αστόρια». Τον πρώην δήμαρχο, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η «Δημοτική Ενότητα», πρότεινε -και η πρόταση έγινε αποδεκτή από τους παρευρισκόμενους- ο τ. δήμαρχος Γόρτυνος Κώστας Μιχόπουλος, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Μεγαλόπολης.

 

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Σπ. Τσιριγώτης «ζήτησε την εξουσιοδότηση από τα μέλη της παράταξης να προχωρήσει σε διάλογο για την αναζήτηση συνεργασιών με παρατάξεις, κινήματα  πολιτών και πρόσωπα, χωρίς ηγεμονισμούς και προαπαιτούμενα, με ένα και μοναδικό σκοπό, όχι την εκλογική νίκη η οποία είναι βέβαιη, αλλά την ενότητα όλων των δυνάμεων της τοπικής μας κοινωνίας, που θα θέλουν να τραβήξουν μπροστά και να αλλάξουν τώρα την πορεία και τον προσανατολισμό του δήμου, αφήνοντας πίσω τη στείρα αντιπαράθεση, την αδιαφορία και όλα όσα μας κρατούν στάσιμους και αδρανείς».