Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 18:25

Οικονομάκος για Μάκαρη: "Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει"

Γράφτηκε από την
Οικονομάκος για Μάκαρη: "Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει"

Επικριτικά σχόλια για τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας με το "Δίκτυο Ενεργών Πολιτών" Μανώλη Μάκαρη έκανε με δηλώσεις του ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" Δημήτρης Οικονομάκος.

 

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του κ. Οικοναμάκου:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε ως υποψήφιο για τον Δήμο Καλαμάτας τον κ. Μάκαρη. 

Η υποψηφιότητα αυτή δείχνει πως ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Αν γίνονται τόσες “υποχωρήσεις” πριν τις εκλογές,  μπορεί να φανταστεί ο λαός  τι θα κάνουν μετά τόσο ως κυβέρνηση,  όσο και ως δημοτική αρχή, αν εκλεγούν. 

Οι υποψηφιότητες Βουδούρη – Μάκαρη δίνουν το στίγμα ενός νέου ΠΑΣΟΚ ( με όλα τα κακά μάλιστα  χαρακτηριστικά του) και αποδεικνύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  πέταξε από πάνω του ότι “ριζοσπαστικό”, “προοδευτικό” ή ”αριστερό” μπορεί και να είχε. 

Υποτίθεται μάλιστα ότι η επιλογή έγινε γιατί είναι αντιμνημονιακός και στην πράξη αριστερός.  Επειδή όμως τα γραπτά μένουν ορίστε τι δήλωνε σε συνέντευξή του ο κ. Μάκαρης στις 11 Απρίλη του 2012 όταν έθετε υποψηφιότητα για να μπει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του Μαΐου.

«Σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον της οικονομικής κρίσης, η Ν.Δ. και ο  Αντώνης Σαμαράς προτείνουν ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, έτσι ώστε να ανασχεθεί η καταστροφική πορεία της χώρας. Η επανεκκίνηση της οικονομίας με νέες στέρεες βάσεις και με την κινητοποίηση δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για την ανάπτυξη της χώρας» και σε άλλο σημείο της συνέντευξης σχετικά με την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας «Βέβαια η Ν.Δ. αποτελεί αυτή τη στιγμή τη μόνη αξιόπιστη πρόταση εξουσίας και σταθερής διακυβέρνησης - και αισιοδοξώ ότι θα αποτελέσει την επιλογή της πλειοψηφίας των πολιτών στις επικείμενες εκλογές, επιτυγχάνοντας την αυτοδυναμία».

ΥΓ. Για όσους μας πουν πως έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία λόγω μνημονίου να τους θυμίσουμε πως τον Απρίλη του 2012 ο κ. Σαμαράς είχε κάνει ήδη την κωλοτούμπα του αντιμνημονιακού, στήριζε την κυβέρνηση Παπαδήμου μαζί με ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ  από το Νοέμβρη του 2011 και ανέλαβε την εφαρμογή  του μνημονίου".

 


NEWSLETTER