Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011 21:36

Πιάνει δουλειά από Δευτέρα για τους κοινόχρηστους η Δημοτική Αστυνομία

Γράφτηκε από την

Εντατικούς ελέγχους όσον αφορά την τήρηση του γενικού κανονισμού χρήσης κοινόχρηστων χώρων, τον οποίο προσφάτως ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας και επικύρωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ξεκινάει από τη Δευτέρα η Δημοτική Αστυνομία. Η δημοτική αρχή φέρεται να είναι αποφασισμένη να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο ώστε να μπει τάξη στους πεζόδρομους και τις πλατείες της πόλης - χωρίς βεβαίως να παραγνωρίζουμε ότι πρόκειται και για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπουν αρκετά χρήματα στα δημοτικά ταμεία, μέσω των κλήσεων.
Μάλιστα ο κ. Νίκας μιλώντας στην “Ε” τόνισε ότι από τη δημοπράτηση της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας και μετά θα ξηλωθούν όλες οι κατασκευές των καταστημάτων και θα επιτρέπονται μόνο ομπρέλες.
Εξάλλου, πρόθεση του δημάρχου Καλαμάτας αποτελεί η εκχώρηση αρμοδιοτήτων για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τη Δημοτική Αστυνομία σε εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο. Ανάλογη κίνηση θα γίνει και για τη διαχείριση του πρασίνου και των δημοτικών κοιμητηρίων - θέση για την οποία εξακολουθεί να είναι φαβορί ο Γιάννης Αδαμόπουλος.

Δ.Πλ.





NEWSLETTER