Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2011 13:56

Παρέμβαση Αναστασόπουλου για θέματα υγείας στην περιφέρεια του Δήμου Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

Κατά τις προηγούμενες συναντήσεις μας σας θέσαμε ζητήματα που αφορούν την έλλειψη αγροτικού ιατρού στις Τοπικές Κοινότητες Πελεκανάδας, Δροσιάς, Δάρα, Νερόμυλου, Αρχαίας Μεσσήνης, Αρσινόης, Ζερμπισίων, Κεφαλινού και Ρευματιάς. Σας γνωστοποιούμε ότι οι ελλείψεις αυτές εξακολουθούν να υφίστανται.
Αναφορικά με το θέμα της παιδιάτρου του Κέντρου  Υγείας  Μεσσήνης και με αφορμή σχετικό έγγραφό σας για μετακίνησή της προς στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για κάλυψη εφημεριών και με δεδομένο ότι έχει παραιτηθεί και η δεύτερη παιδίατρος κα Σαρρή Αικατερίνη, σας αναφέρουμε ότι η μετακίνηση της μοναδικής παιδιάτρου του Κ. Υ. στο Νοσοκομείο θα πολλαπλασιάσει τα προβλήματα της λειτουργίας του Κ.Υ.
Η μετακίνηση της θα επιφέρει μεγάλο κενό τουλάχιστον τις μισές εργάσιμες ημέρες του μήνα και θα έχει ως αποτέλεσμα τη μη εύρυθμη λειτουργία του Κ. Υ. Μεσσήνης.
Σκοπός της προσπάθειας μας πρέπει να είναι η  βελτίωση της παροχής υπηρεσιών στο Κ. Υ. και όχι η αποδυνάμωση και απαξίωση του, διότι όταν το Κ. Υ. λειτουργεί σωστά είναι βέβαιο ότι αποσυμφορίζεται και  η κίνηση του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Κύριε Διοικητά σας παρακαλούμε για την άμεση δική σας παρέμβαση και επίλυση των ως άνω προβλημάτων γιατί σε καθημερινή βάση δεχόμαστε πλείστα παράπονα από ασθενείς και συγγενείς αυτών.

Με εκτίμηση
Ο δήμαρχος
Στάθης Αναστασόπουλος


NEWSLETTER