Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011 01:16

Απορριμματοφόρα ζήτησε από Τατούλη ο Κόλλιας

Γράφτηκε από την

Εκτός από το κεντρικό ζήτημα διαχείρισης των σκουπιδιών, στη χθεσινή συνάντηση του δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη στην Τρίπολη συζητήθηκαν κι άλλα θέματα. Ενα από αυτά -που σχετίζεται άμεσα με την καθαριότητα στην Τριφυλία- ήταν η ενίσχυση του δήμου με απορριμματοφόρα, από την πλευρά της Περιφέρειας.

Ο κ. Κόλλιας επανέλαβε το συγκεκριμένο αίτημα καθώς οι ανάγκες του καλλικρατικού δήμου είναι αυξημένες, και τα διαθέσιμα απορριμματοφόρα δεν αρκούν ώστε να καλύπτονται όλες οι δημοτικές ενότητες με ίδια μέσα. Για το συγκεκριμένο ζήτημα άλλωστε είχε υποβληθεί και γραπτό αίτημα προς την Περιφέρεια.

Επίσης ο δήμαρχος Τριφυλίας έθεσε στον περιφερειάρχη το ζήτημα του βιολογικού καθαρισμού Γαργαλιάνων, και πιο συγκεκριμένα τη χρηματοδότηση της μελέτης του - η οποία ήδη έχει ανατεθεί κι ένα μέρος της έχει ολοκληρωθεί, αλλά δεν υπάρχει χρηματοδότηση για την αποπληρωμή της ώστε να ολοκληρωθεί. Ετσι, ο κ. Κόλλιας ζήτησε τη βοήθεια της Περιφέρειας ώστε να ξεμπλοκάρει το ζήτημα.


NEWSLETTER