Τετάρτη, 20 Μαϊος 2015 00:36

Νέο δίκτυο φωτισμού στις εισόδους της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Νέο δίκτυο φωτισμού στις εισόδους της Κυπαρισσίας

Θα ξανανάψουν σε λίγες μέρες τα φώτα επί της εθνικής οδού στη βόρεια και νότια είσοδο της Κυπαρισσίας, καθώς αυτές τις ημέρες εκτελούνται εργασίες και τοποθετούνται νέα καλώδια.

 

Το έργο γίνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και αφορά την επανατοποθέτηση καλωδίου και σύνδεσή του στο δίκτυο φωτισμού των δύο εισόδων της πόλης σε μήκος 4 χιλιομέτρων περίπου. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες και σήμερα ή αύριο θα ολοκληρωθούν στην έξοδο της πόλης προς Καλό Νερό, ενώ στη συνέχεια θα περαστεί καλώδιο και στο δίκτυο που είναι στην έξοδο προς Φιλιατρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και χρόνια οι δύο είσοδοι της Κυπαρισσίας παρέμεναν στα σκοτάδια αν και είχαν τοποθετηθεί τα φωτιστικά σώματα, όμως δεν λειτούργησαν παρά για ένα μικρό διάστημα καθώς κάποιοι επιτήδειοι μέσα σε δύο βράδια είχαν καταφέρει να ξηλώσουν και να αρπάξουν όλα τα καλώδια. Οπως πληροφορηθήκαμε, για να μην επαναληφθούν τα ίδια φαινόμενα και για να μην τα ξανακλέψουν, τα φρεάτια, από όπου περνάνε τα καλώδια, θα στρωθούν με άμμο και από πάνω θα πέσει τσιμέντο.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER