Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 17:37

Πληρωμή με e-banking στη ΔΕΥΑΜ

Πληρωμή με e-banking στη ΔΕΥΑΜ

Τη δυνατότητα πληρωμής των λογαριασμών της με e-banking, αλλά και άλλους τρόπους, δίνει πλέον η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης Μεσσήνης (ΔΕΥΑΜ), όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά οι τρόποι πληρωμής, όπως περιγράφονται στη σχετική ανακοίνωση, είναι οι εξής:

1. Στο κεντρικό ταμείο της ΔΕΥΑΜ, όλες τις εργάσιμες ημέρες, από τις 7.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

2. Στα περιφερειακά ταμεία της ΔΕΥΑΜ, όλες τις εργάσιμες ημέρες, από τις 7.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

3. Σε όλα τα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ, χωρίς επιπλέον    επιβάρυνση.

4. Σε όλα τα υποκαταστήματα των 16 συνεργαζόμενων τραπεζών, μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ, με έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω τρόπους: α) Στα ταμεία των τραπεζών με χρέωση λογαριασμού ή με πάγια εντολή, β) Στα ταμεία των τραπεζών με μετρητά, γ) Μέσω Internet με την υπηρεσία Web Banking, δ) Μέσω της υπηρεσίας Phone Banking.

Μετά τη λήξη προθεσμίας πληρωμής, οι λογαριασμοί μπορούν να εξοφλούνται μόνο στα ταμεία της ΔΕΥΑΜ.

 

Τέλος, στην ίδια ανακοίνωση της δημοτικής επιχείρησης, σημειώνεται ότι οι λογαριασμοί της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank, στους οποίους πλήρωναν οι καταναλωτές τόσο στη ΔΕΥΑΜ όσο και στο Δήμο Μεσσήνης, δεν ισχύουν πλέον.