Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2011 19:29

Διευκρινήσεις Παναγιωτάκου για τα Δημοτικά Σχολεία Νιάτων

Γράφτηκε από την

Απευθυνόμενος στη γυμνασιάρχη Μολάων Ελ. Μπατσάκη, ο αντιδήμαρχος Ευρώτα Ηλ. Παναγιωτάκος σημειώνει σε επιστολή του τα εξής:
Αναφορικά με το θέμα του εγγράφου προς τα Δημοτικά Σχολεία του πρώην Δήμου Νιάτων (Αγίου Δημητρίου, Νιάτων και Απιδέας), πράγματι δεν υπάρχει εκ μέρους σας.
Kαι ως εκ τούτου, οφείλω τη δημόσια συγγνώμη, ως αντιδήμαρχος του Δήμου Ευρώτα.
Oμως, το γεγονός ότι υπήρξαν υπεύθυνες δηλώσεις, για την εγγραφή των μαθητών, από την Γ΄ τάξη Γυμνασίου Μολάων στην Α΄τάξη του ΓΕΛ Μολάων, ισχύει, καθώς εδόθησαν εκ μέρους του Γυμνασίου Μολάων, στο οποίο είστε Διευθύντρια.
Κι αυτό αφορούσε και τους μαθητές που είναι δημότες - πολίτες του Δήμου Ευρώτα και τους γονείς.
Γι' αυτό, σας επισυνάπτω την υπεύθυνη δήλωση εγγραφής που εδόθει εκ μέρους του σχολείου σας και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
Θα σας παρακαλούσα, επομένως, σε ό,τι αφορά στους μαθητές που προέρχονται από τα Δ.Δ. του πρώην Δήμου Νιάτων, να αναμένετε τις αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, προκειμένου ο δήμος μας, σε συνεργασία με τη Β/Βάθμια Εκπαίδευση -η οποία είναι και η καθ΄ύλην αρμόδια- να οριστικοποιήσει το χωροταξικό σχεδιασμό των Γυμνασίων – Λυκείων, που ανήκουν στην περιφέρειά του.
Ο αντιδήμαρχος Ευρώτα
Ηλίας Παναγιωτακάκος