Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 20:11

Κοινή διακήρυξη Τσιριγώτη και Μιχόπουλου για το Δήμο Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από την

Ο Σπύρος Τσιριγώτης, επικεφαλής της Δημοτικής Αναγέννησης και ο Κώστας Μιχόπουλος, επικεφαλής των Νέων Οριζόντων μπροστά στις τεράστιες απαιτήσεις της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης του «Καλλικράτη» μπροστά στην κοινή απαίτηση της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών, μπροστά στις μεγάλες δυσκολίες και τα προβλήματα των ημερών, με μοναδικό γνώμονα το καλό και την πρόοδο του τόπου μας, σήμερα, συγκλίνουμε σε ένα πλαίσιο βασικών αρχών κοινής προσπάθειας και συνεργασίας.
Γιατί εμείς πιστεύουμε στις αξίες και όχι στα αξιώματα.
Γιατί έχουμε τις γνώσεις, την υπομονή και την επιμονή, την εμπειρία και προπάντων έχουμε διδαχτεί από τις επιτυχίες και τα λάθη μας.
Γιατί έχουμε την πολιτική βούληση, το σχέδιο και ξέρουμε τα προβλήματα.
Επιδιώκουμε μια γνήσια αυτοδιοίκηση, με προοδευτική πολιτική προς όφελος των τοπικών κοινωνιών μας.
Επιδιώκουμε να υλοποιήσουμε μαζί τα αυτονόητα, να επιταχύνουμε αλλαγές και εξελίξεις ,να διαμορφώσουμε ένα άμεσα υλοποιήσιμο επιχειρησιακό πρόγραμμα του νέου δήμου.
Διακηρύσσουμε, σήμερα, δημόσια πρωτοβουλία συσπείρωσης, συστράτευσης και κοινής πορείας.
Διακηρύσσουμε  ότι σήμερα , είναι η αφετηρία μιας κοινής πορείας προεκλογικής αλλά κυρίως μετεκλογικής.                                                                                                                                                
Αναλαμβάνουμε από σήμερα , με τη δημόσια διακήρυξη του συνδυασμού μας πρωτοβουλία συσπείρωσης και κοινής συστράτευσης.
Με τη συνένωση των 2 συνδυασμών μας που αριθμητικά, πολιτικά και ουσιαστικά αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών του δήμου μας καλούμε:
Όλες και όλους τους δημότες του νέου Δήμου Μεγαλόπολης να ενωθούν μαζί μας , να χαράξουμε μαζί μια νέα δημιουργική πορεία , με αφετηρία και προορισμό τον άνθρωπο, τον δημότη, τον κάτοικο του Καλλικρατικού Δήμου Μεγαλόπολης.
Καλούμε στη  κοινή μας προσπάθεια με μαζική συμμετοχή, με ενθουσιασμό, με ακεραιότητα και αίσθημα ευθύνης όλους τους πολίτες να συμβάλλουν στην επίτευξη του κοινού μας οράματος.                                                                                                                  Στην προσπάθεια αυτή, απαιτείται συμμετοχή, ενδιαφέρον, δουλειά και ενθουσιασμός τόσο από όσους θα αναλάβουν την τύχη του ενιαίου δήμου, όσο και από όλους τους πολίτες, από τον κάθε ένα ξεχωριστά.                                                                                                                                                  
Στην δυναμική και ελπιδοφόρα προσπάθεια την οποία καταβάλλουμε δεν περισσεύει κανείς!
Οι καιροί είναι δύσκολοι,  οι απαιτήσεις τεράστιες αλλά και οι ευκαιρίες που θα δώσει ο νέος Καλλικράτης πολλές και δεν πρέπει να χαθούν.                                                                                   Κομματικές ταυτότητες, ατομικές ιδιοτέλειες, περιχαρακώσεις, προσωπικές στοχεύσεις δεν έχουν θέση στο μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα που από σήμερα ανοίγει τη νέα εποχή της αυτοδιοίκησης στον τόπο μας.
Όλοι κρίνονται και πρέπει να κρίνονται για τις πράξεις, τις ενέργειες και τις παραλείψεις τους. ΕΜΑΣ  θέλουμε  και επιθυμούμε να κριθούμε μέσα από τα λάθη μας, τις παραλείψεις αλλά και από το ΕΡΓΟ που ΠΕΤΥΧΑΜΕ τα προηγούμενα χρόνια. Το έργο μας το συναντάτε ΠΑΝΤΟΥ σε ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ σε ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ κι αυτό το  ΕΡΓΟ το κάναμε μαζί. Αυτό αποτελεί και την εγγύηση  μας για το μέλλον του  νέου Δήμου μας.
Εμπρός όλοι μαζί στον κοινό αγώνα για το νέο ιστορικό κύκλο με το συνδυασμό της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.


Για τη "Δημοτική Αναγέννηση"  Σπύρος Τσιριγώτης

Για τους "Νέους ορίζοντες" Κώστας Μιχόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER