Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 18:19

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας 

Γράφτηκε από τον
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας 

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απαγόρευση της κυκλοφορίας κατά τις βραδινές ώρες τους καλοκαιρινούς μήνες θα ισχύσουν και αυτό το καλοκαίρι στην παλιά Ανω Πόλη Κυπαρισσίας στον κεντρικό της δρόμο.

Την συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται να πάρει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τριφυλίας που συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 8 του μηνός στις 12 το μεσημέρι μετά από σχετική εισήγηση και απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας. Η πρόταση είναι για κλείσιμο του κεντρικού δρόμου από το ύψος του ηρώου μέχρι το Κάστρο από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα από την 1η Ιουλίου μέχρι και 31 Αυγούστου. Επίσης οι ίδιες απαγορεύσεις θα ισχύσουν και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που γιορτάζει η Ανω Πόλη, όπως και σε όποια άλλη εκδήλωση γίνει εκεί μέχρι την 1 Ιουλίου που θα εφαρμοστεί το μέτρο.

Να σημειώσουμε ότι η παλιά πόλη της Κυπαρισσίας με τα καταστήματά της έχει γίνει πόλος έλξης και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες δημιουργείται το αδιαχώρητο. Ενώ άλυτο ακόμη παραμένει το θέμα της στάθμευσης το οποίο και αυτό με τη σειρά του πρέπει να εξεταστεί.

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER