Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 08:13

Νέο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Προσωπικού των ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας

 

Νέο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Προσωπικού των ΟΤΑ Νομού Μεσσηνίας ορίστηκε με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο συγκροτούν οι: 1) Ανδρέας Καραμπέτσος, κλάδου τοπογράφων μηχανικών που υπηρετεί στο Δήμο Μεσσήνης, αναπληρούμενος από τον Μιχάλη Πετρόπουλο, κλάδου Οικονομικού, από τον ίδιο δήμο. 2) Βασίλης Τζαμουράνης (ως πρόεδρος), κλάδου πολιτικών μηχανικών που υπηρετεί στο Δήμο Καλαμάτας, αναπληρούμενος από την Παναγιώτα Κουράκλη, κλάδου τοπογράφων μηχανικών, από τον ίδιο δήμο. 3) Γεωργία Ηλιοπούλου - Μπασιαδάκη, κλάδου Διοικητικού - Οικονομικού, που υπηρετεί στο Δήμο Καλαμάτας, αναπληρούμενη από τον Στέφανο Στεφανόπουλο, κλάδου κοινωνιολόγων από τον ίδιο δήμο. 4) Στράτος Χρυσαφίδης, υπάλληλος του Δήμου Μεσσήνης, κλάδου Διοικητικού, αιρετός εκπρόσωπος των μονίμων υπαλλήλων αναπληρούμενος από την Αναστασία Μαρκοπούλου, κλάδου Οικονομικού - Λογιστικού από το Δήμο Πύλου - Νέστορος. 5) Παναγιώτης Γαρατζιώτης, υπάλληλος του Δήμου Καλαμάτας, κλάδου Διοικητικού - Οικονομικού, αιρετός εκπρόσωπος των μονίμων υπαλλήλων, αναπληρούμενος από την Ευαγγελία Μαμαλούκου, κλάδου Διοικητικού - Οικονομικού από τον ίδιο δήμο.

- Στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο που κρίνει θέματα προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου πέρα από τους τρεις πρώτους με τους αναπληρωτές τους, συμμετέχουν ο Παναγιώτης Κάρκαλης ειδικότητας ΔΕ σχολικών φυλάκων, αιρετός εκπρόσωπος των υπαλλήλων αυτών από το Δήμο Καλαμάτας και η Μαρία Καρμοιράντζου - Πίκουλα, της ίδιας ειδικότητας, αιρετός εκπρόσωπος των υπαλλήλων αυτών από τον ίδιο δήμο.

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίστηκε η Ειρήνη Τούντα, υπάλληλος του Δήμου Καλαμάτας, κλάδου Διοικητικού - Οικονομικού, αναπληρούμενη από τη Γεωργία Λαζάρου, επίσης υπάλληλο του Δήμου Καλαμάτας, κλάδου Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Η θητεία των αιρετών μελών λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2018.