Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2010 14:36

Ομιλία Γρυπιώτη στις Κροκεές

Ομιλία στην Κεντρική Πλατεία Κροκεών πραγματοποίησε την Πέμπτη  4 Νοεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης, πλαισιωμένος από συνεργάτες, φίλους και πλήθος πολιτών.
Συνεπικουρούμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με το συνδυασμό <<ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ>>, ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος ανέπτυξε τους άξονες στους οποίους η παράταξή του σκοπεύει να κινηθεί, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον κρίσιμο τομέα της υγείας, του πολιτισμού, των έργων και των υποδομών.
Παράλληλα,  ο κ. Γρυπιώτης επεσήμανε την ουσιαστική στήριξη τόσο της νέας γενιάς όσο και της τρίτης ηλικίας, μέσα από τη συμμετοχή του διευρυμένου δήμου σε προγράμματα κοινωνικής μέριμνας.
Μεγάλη βαρύτητα έδωσε, δε, στην ανάδειξη του πολιτιστικού και αθλητικού επιπέδου της  ιδιαίτερης πατρίδας του Νικηφόρου Βρεττάκου, των Κροκεών και της Πλούμιτσας.
Επίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε για αναβάθμιση του παραδοσιακού καρναβαλιού αλλά του Μαρκοπούλειου αμφιθεάτρου, έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη του αγρότη και της αγρότισσας, καθώς επίσης τη δημιουργία της απαραίτητης υποδομής, με στόχο την  προώθηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων.
Εγγυήθηκε, δε, την ορθολογική διαχείριση των στερεών αποβλήτων (απορριμμάτων), ένα θέμα που ταλανίζει εντόνως την περιοχή.
Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Γρυπιώτης αφού ευχαρίστησε θερμά τους παριστάμενους, οι οποίοι έδωσαν και πάλι το δυναμικό <<παρών>>, κάλεσε άπαντες σε συστράτευση για το ψηφοδέλτιο της 7ης Νοεμβρίου, το ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ του συνδυασμού <<ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ>>, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Εξάλλου, το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο υποψήφιος δήμαρχος, επισκέφθηκε και το δημοτικό διαμέρισμα Γλυκόβρυσης.
Απευθυνόμενος στους δημότες του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Έλους, ο κ. Γρυπιώτης έκανε λόγο για ορθολογική διαχείριση του υδάτινου πόρου κι εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα, με την κατασκευή ανασχετικών φραγμάτων στον ποταμό Ευρώτα και τους χειμάρρους του Βορβά.
Ακολούθως, μίλησε για την εκμετάλλευση των αγροτικών προϊόντων και στην εν λόγω περιοχή, ενώ δεσμεύτηκε, ακόμη μια φορά, για τη λειτουργία όλων των δημοτικών καταστημάτων των πρώην Καποδιστριακών Δήμων και την αξιοποίηση αυτών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη.
Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Ευρώτα κ. Γρυπιώτης,  διαδίδοντας μηνύματα ομόνοιας, σύμπνοιας και συνοχής, παρουσίασε τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού, σε ζεστό και πανηγυρικό κλίμα.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού