Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 10:34

Νίκας: “Δεν θα επιλέξω και δεν θα υποδείξω διάδοχο”

Νίκας: “Δεν θα επιλέξω και δεν θα υποδείξω διάδοχο”

 

Δεν θα υποδείξει διάδοχό του αλλά θα λειτουργήσει με πνεύμα συνεννόησης και συναίνεσης, επεσήμανε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι “τα ζητήματα της διαδοχής μου θα γίνουν όλα κατά τρόπο που ταιριάζει σε μια παράταξη η οποία διαχειρίστηκε τα θέματα του δήμου για πάρα πολλά χρόνια. Να μην ανησυχείτε γι’ αυτό και όσοι προσπαθούν για το αντίθετο, θα δείτε ότι θα διαψευστούν”. Συνεχίζοντας, δήλωσε ότι “προφανώς  ο δήμαρχος Καλαμάτας χαίρεται, ενισχύει και τις φιλοδοξίες όσες υπάρχουν και θα βοηθήσει οτιδήποτε γίνει, να γίνει σε πνεύμα συνεννόησης και συναίνεσης και όχι μόνο για το Δήμο Καλαμάτας αλλά και για άλλους δήμους”.

Σε ερώτησή μας απάντησε ότι “δεν θα επιλέξω και δεν θα υποδείξω, δεν θα το κάνω ποτέ, από σεβασμό στα στελέχη του δήμου, ένα ή περισσότερα που έχουν φιλοδοξία να γίνουν δήμαρχοι Καλαμάτας. Αλίμονό μου”.

Ο κ. Νίκας παρατήρησε πως “αυτά που κάνω είναι με πολύ μεγάλη προσοχή και δεν είναι και δημόσια. Και πάντοτε υπηρετούν την ενότητα και το σεβασμό με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα και θα συνεχίσω να συνεργάζομαι ακόμα για 10 μήνες”.

Γ.Σ.