Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 10:57

Υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης ο Αλέξης Ρουτζούνης

 

Υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης θα είναι ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοσιογράφος Αλέξης Ρουτζούνης.

Την πρόθεσή του αυτή έκανε χθες γνωστή με σχετική ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνει: “Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνω την κάθοδό μου στις ερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης, θεωρώντας πως με την πολύχρονη εμπειρία μου (πάνω από δέκα χρόνια στα έδρανα του Δ.Σ. Δ. Μάνης, εκ των οποίων τα δύο ως αντιδήμαρχος) και βέβαια με τη δική σας στήριξη, μπορώ να ανταποκριθώ, αισθανόμενος έτοιμος και ικανός”.

Ο Αλέξης Ρουτζούνης είναι πτυχιούχος Λογιστικής (ΤΕΙ Λάρισας). Εργάστηκε στην Ευρωπαϊκή Πίστη ως οικονομικός σύμβουλος και από το 1992 ως δημοσιογράφος, παρουσιαστής και διαφημιστής σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και εφημερίδες της Καλαμάτας (Best TV, Μεσόγειος TV, Μεσόγειος fm, Time fm, Θάρρος).

Εδώ και πέντε χρόνια έχει δικό του ραδιοφωνικό σταθμό στην Καλαμάτα, τον Time fm 90,9. Εχει δημιουργήσει ντοκιμαντέρ (ελληνικά- αγγλικά) για την προβολή της Μάνης. Είναι δημοτικός σύμβουλος Δυτικής Μάνης από το 2009 συνεχόμενα, έως και σήμερα. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Μαρία Γούλα (που εργάστηκε και στο Δημοτικό Σχολείο Στούπας) και έχουν δύο παιδιά, τη Βαλεντίνα και τον Ακη.