Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 14:17

Επίσκεψη Αντωνόπουλου στη Μικρή Μαντίνεια

Τη Μικρή Μαντίνεια επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Μιχάλης Αντωνόπουλος συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Συμμαχία Πολιτών”, όπου ενημερώθηκαν από κατοίκους για τα ζητήματα της ευρύτερης ζώνης του οικισμού.

Παράλληλα είχαν συνάντηση με εκπροσώπους του τοπικού συνδυασμού “Νέοι Ορίζοντες”, όπου τέθηκαν ζητήματα, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η νέα δημοτική αρχή.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται μεταξύ άλλων: “Για την “Ανεξάρτητη Συμμαχία” η μαγεία και ο αναξιοποίητος πλούτος της Μικρής Μαντινείας πρέπει να αναδειχθεί. Αναφερόμαστε στους μύλους Παναγιώταρου και τη δημιουργία μουσείου υδροκίνησης, με δυνατότητα φιλοξενίας επισκεπτών. Στην επικαιροποίηση της μελέτης του δρόμου Καλαμάτα – Κιτριές και στα τρία τμήματα. Επίσης σε προτεραιότητα τέθηκε η εφαρμογή της αρχιτεκτονικής μελέτης για την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης σε συνδυασμό με τα έργα προστασίας της ακτής που ήδη έχουν εκπονηθεί και η αντιμετώπιση τυχόν τροποποιήσεων που απαιτούνται από την τεχνική υπηρεσία του δήμου. Η συγκεκριμένη ανάπλαση μπορεί και πρέπει να ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ 2021 – 2027. Τα ζητήματα αυτά ήταν μεταξύ άλλων οι προτεραιότητες που συζητήθηκαν για την επόμενη μέρα από τη νέα δημοτική αρχή”.