Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 07:54

Επίσκεψη Λεβεντάκη στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Επίσκεψη Λεβεντάκη στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας

 

Την πρώτη του επίσκεψη στο Δημαρχείο της Κυπαρισσίας έκανε χθες το πρωί ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης, συνοδευόμενος από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Ασημακόπουλο και Αντώνη Βλάχο.

Εκεί είχε μια πρώτη επαφή με το προσωπικό του δήμου και συζήτησε με τη διευθύντρια Χριστίνα Σττρατικοπούλου, την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Δήμητρα Κωστοπούλου και την αναπληρώτρια γενικού διευθυντή της ΔΕΥΑΤ Τάνια Ψιλογαλάνη.

Στις πρώτες επαφές του και συνομιλίες με το προσωπικό ο κ. Λεβεντάκης επανέλαβε αυτό που είχε τονίσει και στην προεκλογική του εκστρατεία, για την τήρηση της νομιμότητας σε ό,τι γίνεται στο δήμο. Αναφορά έκανε και στα "έργα τελευταίας στιγμή που έγιναν μέσα στην προεκλογική περίοδο" από το δήμο, ζητώντας από τους αρμοδίους υπαλλήλους, αν κάποια από αυτά δεν πληρούν την νομιμότητα και θεωρούν ότι δεν θα πρέπει να πληρωθούν, να μην πληρωθούν. Πρέπει, είπε, να υπάρχει νομιμότητα σε όλα 100% - και επανέλαβε αυτό που έχει τονίσει ότι στο δήμο θα ελεγχθούν τα πάντα, όπως και στη ΔΕΥΑΤ.

Ο κ. Λεβεντάκης επίσης επισκέφθηκε το γραφείο του ΚΕΠ και του Κτηματολογίου, που στεγάζονται στο ισόγειο του Δημαρχείου, όπως και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυπαρισσίας που είναι στον ίδιο χώρο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν υπήρξε συνάντηση με τον δήμαρχο Παναγιώτη Κατσίβελα, αν και βρισκόταν στο Δημαρχείο.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER