Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010 01:46

Μεσσήνη: Υποσχέσεις συνεργασίας από Αναστασόπουλο - Σπυρόπουλο

Γράφτηκε από την

Ημίωρη και πλέον συνεργασία είχαν χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο Μεσσήνης ο απερχόμενος δήμαρχος Κώστας Σπυρόπουλος και ο νέος, Στάθης Αναστασόπουλος.

Στη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε καλό κλίμα στο γραφείο του δημάρχου, ο Στ. Αναστασόπουλος ζήτησε -και ο Κ. Σπυρόπουλος αποδέχθηκε- να υπάρξει συνεργασία στελεχών του συνδυασμού του με τις υπηρεσίες του δήμου, καθώς και με τους αντιδημάρχους.

«Επιδιώκουμε να "περάσουμε" με όσο το δυνατό πιο ομαλό τρόπο στην καλλικρατική εποχή και γι’ αυτό ζητήσαμε να υπάρξει αυτή η συνεργασία, με υπηρεσιακούς παράγοντες, αλλά και αντιδημάρχους, ώστε να γίνει έγκαιρα η απαιτούμενη προεργασία» δήλωσε ο νέος δήμαρχος, εκφράζοντας ευχαριστίες προς τον Κ. Σπυρόπουλο για τη συναίνεσή του.

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος δήμαρχος είπε ότι ενημέρωσε το Στ. Αναστασόπουλο για ορισμένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα του δήμου, προσθέτοντας παράλληλα ότι έδωσε ήδη εντολή να παρασχεθεί από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου και τους αντιδημάρχους κάθε δυνατή βοήθεια προς τους συνεργάτες του νέου δημάρχου.

Β.Γ.Μ.

 


NEWSLETTER