Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 08:12

Νίκας με Βασιλόπουλο για Καλαμάτα - Ριζόμυλος

Νίκας με Βασιλόπουλο για Καλαμάτα - Ριζόμυλος

 

 

Συνάντηση είχαν χθες στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας: «Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας ενημέρωσε τον περιφερειάρχη σχετικά με το σύνολο των έργων που έχει ανάγκη η Καλαμάτα, όπως επίσης για τις απόψεις της δημοτικής αρχής αλλά και των συνδυασμών του Δημοτικού Συμβουλίου, επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος. Ας σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο θέμα ο περιφερειάρχης είχε σχετική έγγραφη ενημέρωση και από την πλευρά του Δήμου Μεσσήνης».

Ο  Νίκας επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι είναι ενώ είναι υπέρ της παραλιακής χάραξης δεν είναι της λογικής “όλα ή τίποτα", αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να θέσει εμπόδια στις κυβερνητικές επιλογές. «Δεν εμπλέκομαι στην τριβή που έχει δημιουργηθεί για το συγκεκριμένο έργο» δήλωσε χαρακτηριστικά χθες και πρόσθεσε: «Είναι γνωστές από το παρελθόν οι απόψεις μου, καθώς εκτιμώ ότι το καλύτερο είναι η νότια ή η αποκαλούμενη παραλιακή χάραξη. Ωστόσο, ποτέ δεν είμαι της λογικής “ή όλα ή τίποτα”».