Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2010 17:04

Επιστολή Γρυπιώτη για το Ταχυδρομείο Κροκεών

Γράφτηκε από την

Το τελευταίο  χρονικό διάστημα ο πρώην Καποδιστριακός Δήμος Κροκεών και συγκεκριμένα  η  Τ.Κ. Κροκεών βρίσκεται στο επίκεντρο αρνητικού ενδιαφέροντος της πολιτείας.  Συγκεκριμένα φήμες ή πραγματικά γεγονότα αναστατώνουν την τοπική κοινωνία, χωρίς οι πολίτες να έχουν ουσιαστικό  λόγο και ρόλο στις αποφάσεις  που τους αφορούν.
Ετσι και το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Κροκεών κατά την εκτίμηση υπηρεσιακών παραγόντων βρίσκεται στα πρόθυρα κλεισίματος.
Θέλω να σας ενημερώσω  ότι πρόκειται για το ιστορικότερο ταχυδρομείο της ευρύτερης περιοχής, που εξυπηρετεί τους πολίτες, αλλά και τις υφιστάμενες στις Κροκεές Δημόσιες Υπηρεσίες.
Ως εκλεγμένος δήμαρχος του νεοσύστατου Δήμου Ευρώτα (περιλαμβάνει τους πρώην Δήμους Ελους, Σκάλας, Γερονθρών, Νιάτων, και Κροκεών) θα παρακαλούσα να μην επιτρέψετε μια τέτοια οδυνηρή για τους πολίτες και την περιοχή απόφαση. Εκφράζοντας το κοινό αίσθημα όχι μόνο των πολιτών  και των φορέων των Κροκεών, αλλά το σύνολο των Δημοτών του Δήμου Ευρώτα, πιστεύω ότι θα ανταποκριθείτε σε αυτό το δίκαιο αίτημα.
Η απρόσκοπτη λειτουργία του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ Κροκεών, όπως και όλων των Δημοσίων Υπηρεσιών είναι δείγμα γραφής της συνεργασίας της Κυβέρνησης και της τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Θα ήταν άδικο και ταυτόχρονα οδυνηρό για όλους μας να ξεκινήσουμε την αυτοδιοικητική μας παρουσία με άγονες αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις.
Θέλουμε και επιθυμούμε την συνεργασία με εμπιστοσύνη στις  αρχές της εξυπηρέτησης των πολιτών, της  αλληλεγγύης και της Κοινωνικής Συνοχής.

Με τιμή
Γιάννης Γρυπιώτης
Δήμαρχος Σκάλας
Εκλεγμένος δήμαρχος Ευρώτα (2010-2011)


NEWSLETTER