Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 18:43

Κατρίτσης για “παρωδία Λεβεντάκη”

Γράφτηκε από την
Κατρίτσης για “παρωδία Λεβεντάκη”

«Η παρωδία Λεβεντάκη είναι τραγωδία με ολέθριες συνέπειες στο Δήμο Τριφυλίας» σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Άκης Κατρίτσης για όσα συνέβησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας.

Χαρακτηριστικά τονίζει: «Με θλίψη είδα και διάβασα στα ΜΜΕ όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας την Τρίτη που συνιστούν προσβολή στους θεσμούς, στα πρόσωπα των αιρετών, των παριστάμενων γονέων και κηδεμόνων και το λαό της Τριφυλίας με ευθύνη του απερχόμενου δημάρχου και της απερχόμενης δημοτικής αρχής Τριφυλίας. Είδα και διάβασα τη θεσμική απαξίωση και κατρακύλα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Δεν είναι η Τριφυλία αυτή που παρουσιάζει με τη συμπεριφορά του ο κ. Λεβεντάκης. Δεν αξίζει στους Τριφύλιους η προσβολή της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ύστερα από τριάμισι χρόνια Λεβεντάκη, ανομία, αδιαφάνεια, νοσηρότητα επικρατούν στο Δήμο Τριφυλίας. Ξεκίνησε με διώξεις, απειλές και τρομοκρατία σε υπαλλήλους, συνέχισε και εξακολουθεί με ψέματα, ύβρεις, απειλές, λεκτικούς τραμπουκισμούς σε δημοτικούς συμβούλους και επικεφαλής παρατάξεων. Του φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός από τον ίδιο που διοικεί. Η δημοκρατία έχει καταλυθεί, ο διάλογος έχει καταργηθεί, η αντίθεση άποψη υβρίζεται και η κατάθεση πρότασης από πολίτες και δημοτικούς συμβούλους τραμπουκίζεται. Ο Δήμος Τριφυλίας έχει καταστεί ο πλέον ανυπόληπτος δήμος.
Αποτελούν αναγκαιότητα η αποκατάσταση της δημοκρατίας, ο ελεύθερος και δημοκρατικός διάλογος, η σύνθεση απόψεων για το βέλτιστο αποτέλεσμα για το δήμο και τους δημότες. Αποτελεί αναγκαιότητα ο Δήμος Τριφυλίας να ανακτήσει το κύρος που του αρμόζει, να διαθέτει τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία που έχει απολέσει, να χαίρει του σεβασμού αντί του χλευασμού.
Η παρωδία Λεβεντάκη είναι τραγωδία με ολέθριες συνέπειες στο Δήμο Τριφυλίας και στο μέλλον του, στην αναπτυξιακή προοπτική του. Ο λαϊκισμός του 2019 δεν έχει θέση στο μέλλον. Η δήθεν μαγκιά ξεθώριασε στα χρόνια που ακολούθησαν. Η Τριφυλία της νέας εποχής δεν έχει ανάγκη ασυνάρτητες κραυγές και ατάκες. Αλήθεια, δημοκρατία, διαφάνεια, διαβούλευση, ειλικρίνεια, νομιμότητα, συγκροτημένο σχέδιο, ρεαλιστικό πρόγραμμα είναι λέξεις και έννοιες άγνωστες στον απερχόμενο δήμαρχο και την απερχόμενη δημοτική αρχή.
Οι δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου δεν είναι αναμέτρηση με το χθες. Είναι μάχη για το αύριο. Δεν αναμετριόμαστε με το παρελθόν. Κερδίζουμε το μέλλον. Αξίζουμε καλύτερα και ενωμένοι μπορούμε!
Καλώ αυτοδιοικητικούς, νυν και πρώην, μέλη συλλογικοτήτων, ενεργούς πολίτες, νέες και νέους που αγωνιούν για το μέλλον, σε μια πλατιά κοινωνική συμμαχία με έντιμη και καθαρή προγραμματική συνεργασία για τη δημοκρατία, την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία στην Τριφυλία!».


NEWSLETTER