Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2011 17:10

Το ΚΚΕ για τις δημαιρεσίες στο Δήμο Ανατολικής Μάνης

Γράφτηκε από την

Δεν έκαναν καλό ποδαρικό οι εκλεκτοί του δικομματισμού στο Δήμο Ανατολικής Μάνης. Στις πρόσφατες δημαιρεσίες, απέκλεισαν τον εκλεγμένο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" από την Οικονομική Επιτροπή , προφανώς για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο στα πολύ σοβαρά ζητήματα παρακολούθησης και ελέγχου της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου Ανατολικής Μάνης, που περνούν από αυτή την Επιτροπή. Σε αγαστή συνεργασία, οι δυνάμεις του δικομματισμού προσπάθησαν με τις επιλογές τους να φιμώσουν την ενοχλητική γι’ αυτούς φωνή της "Λαϊκής Συσπείρωσης".
Οι εργαζόμενοι και ο λαός, πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα. Οι μέχρι χθες «σκληρές αντιπαραθέσεις τους» ήταν για τη νομή της εξουσίας. Διήρκεσαν τόσο, όσο χρειαζόταν για να υποκλέψουν την ψήφο του λαού. Τώρα ενώνονται στην κοινή διαχείριση αντιλαϊκών πολιτικών.
Απαιτούμε να γίνει πράξη η δέσμευση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, να καλείται ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στις συνεδριάσεις των Επιτροπών ως ισότιμο μέλος χωρίς δικαίωμα ψήφου και να του παρέχεται πρόσβαση στις εισηγήσεις, στους φακέλους και στα πρακτικά των συνεδριάσεων.
Οι δυνάμεις του δικομματισμού δεν θα φιμώσουν την "Λαϊκή Συσπείρωση", που στηρίζει το ΚΚΕ μέσω του αποκλεισμού από τις επιτροπές του εκλεγμένου συμβούλου της.
Ο εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος θα είναι το μάτι και το αυτί του λαού στο Δήμο. Θα παρακολουθεί τις πολιτικές που προωθούνται μέσα από τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, θα αποκαλύπτει τα μέτρα που θα παίρνονται σε αντιλαϊκή κατεύθυνση, θα ενημερώνει τους δημότες και με τις προτάσεις του και πρακτική του θα συμβάλλει στην οργάνωση της αντίστασης και πάλης του λαού για ακύρωσή τους.

Από την Οργάνωση Μάνης του ΚΚΕ


NEWSLETTER