Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011 17:39

Συνάντηση Μπέζου με Μαλαπάνη

Γράφτηκε από την
Συνάντηση Μπέζου με Μαλαπάνη

Σήμερα  Πέμπτη 13/01/2011 και ώρα 10.30 ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Μπέζος Γεώργιος επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Χρήστο Μαλαπάνη στο Διοικητήριο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα και δόθηκε η δυνατότητα στο Διοικητή να ενημερώσει τον κ. Μαλαπάνη για όλες τις εξελίξεις στα θέματα του Νοσοκομείου και των Υγειονομικών δομών ευθύνης αυτού.
Συγκεκριμένα η ενημέρωση στράφηκε στην στελέχωση του Νοσοκομείου με ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, στην προμήθεια μέσω ΕΣΠΑ Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού όπως μαγνητικός και αξονικός Τομογράφος – μαστογράφος, ψηφιοποίηση ακτινολογικών κ.α., στις υποδομές υγείας σε πρωτοβάθμιο επίπεδο όπως το Κ.Υ. Αίπειας, τα Περιφερειακά Ιατρεία στο Δ.Δ. Μεθώνης - Δ.Δ. Βλαχόπουλου – Δ.Δ. Άρη και Δ.Δ. Πεταλιδίου, στην άμεση έναρξη λειτουργίας της Ψυχιατρικής Κλινικής και από 1η Φεβρουαρίου στην λειτουργία της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας, στην ολοκλήρωση των εργασιών και των προϋποθέσεων για την λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου το επόμενο δίμηνο και στην μεταστέγαση του «ΨΥΧΑΡΓΩΣ» από το κτίριο της Καρδιολογικής στο Παλαιό Νοσοκομείο στην λυόμενη κατασκευή του πρώην Τεχνητού Νεφρού αφού ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες επισκευής του (σημειωτέων 10 χρόνια η κατασκευή αυτή παραμένει κλειστή).
Στο τέλος της συνάντησης ο Διοικητής του Νοσοκομείου δήλωσε στα Μ.Μ.Ε.:
«Σήμερα με ιδιαίτερη χαρά συναντήθηκα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου υπεύθυνο για την Μεσσηνία  κ. Χρήστο Μαλαπάνη, στο πλαίσιο της συνεργασίας που πρέπει να έχουμε από κοινού.
Με τον κ. Μαλαπάνη με συνδέει μία παλιά φιλία  πέρα από το γεγονός  ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με μεγάλη εμπειρία και γνώση των αυτοδιοικητικών και Κοινωνικών θεμάτων.
Θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά γιατί όλο το διάστημα που έχω την ευθύνη της Διοίκησης του Νοσοκομείου ο κ. Μαλαπάνης έχει εκφράσει έντονα το ενδιαφέρον του για τα θέματα Υγείας του Νομού επισκεπτόμενος  κατ’ επανάληψη το Νοσοκομείο μας.
Από την ουσιαστική  συνεργασία που ως Διοίκηση δεσμευόμαστε  ότι θα έχουμε μαζί του είμαι σίγουρος ότι μόνο οφέλη θα μπορεί να έχει ο κόσμος της Καλαμάτας και γενικότερα η Μεσσηνιακή Κοινωνία στο θέμα της Υγείας.
Θέλω να του ευχηθώ καλή Δύναμη και επιτυχία στο έργο του».
Με την σειρά του ο κ. Μαλαπάνης αφού εξέφρασε τα Θερμά του συγχαρητήρια  σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει το τελευταίο διάστημα  δεσμεύτηκε ότι θα είναι ο αρωγός και στενός συνεργάτης της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Από το Γραφείο Τύπου του Νοσοκομείου


NEWSLETTER