Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2010 13:18

Ο δήμαρχος Θεραπνών υποστηρίζει τον Κ. Φούρκα

Γράφτηκε από την

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

Την υποστήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Σπάρτης Κώστα Φούρκα, ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Θεραπνών Ιωάννης Ράλλης.
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «η δημιουργία του νέου Δήμου Σπάρτης απαιτεί μια ενωτική πρόταση δημοτικής διακυβέρνησης, η οποία θα εξασφαλίζει ότι όλες οι περιοχές που συνενώνονται, θα προοδεύσουν ισότιμα και θα αναδειχθούν. Η νέα δημοτική αρχή που θα εκλεγεί, έχει δύσκολο έργο μπροστά της και μικρό χρονικό διάστημα θητείας. Πρέπει σ’ αυτή την περίοδο να στήσει το νέο δήμο εκ θεμελίων, να επιλύσει συσσωρευμένα προβλήματα των δήμων, να ασκήσει νέες αρμοδιότητες, να βρει πόρους για την εκτέλεση των έργων που έχει ανάγκη ο τόπος, δίχως να επιβαρύνει τους πολίτες».
Ο κ. Ράλλης επισημαίνει ότι «όλα αυτά απαιτούν ικανό δήμαρχο με εμπειρία και γνώση, ο οποίος θα ενώνει τους δήμους και την κοινότητά μας. Το μοναδικό πρόσωπο που συγκεντρώνει αυτά τα στοιχεία έχει όνομα, έχει ιστορία, αποτελεί κεφάλαιο για τη Λακωνία. Είναι ο αιρετός νομάρχης των έργων που άλλαξαν τη Λακωνία, ο πολιτικός της αυτοδιοίκησης, ο Κώστας Φούρκας».
Ο δήμαρχος Θεραπνών δηλώνει πως «τάσσομαι στο πλευρό του. Επιλέγω την αυτοδιοικητική του πρόταση. Ενώνω τις δυνάμεις μου στο μεγάλο ρεύμα της πλειοψηφίας που συγκροτείται γύρω του».
Σημειώνει ότι «ο Κ. Φούρκας έχει να επιδείξει μεγάλο έργο. Εχει μεγάλη λαϊκή αποδοχή και στήριξη έξω και πέρα από κόμματα και παρατάξεις».
Καταλήγοντας, καλεί τους πολίτες του δήμου του, τους πολίτες του νέου Δήμου Σπάρτης να στηρίξουν τον Κ. Φούρκα, «τους προσκαλώ να έρθουν μαζί μας στην νέα εποχή για την Σπάρτη. Ενωμένη η Σπάρτη θα κερδίσει».


NEWSLETTER