Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 13:50

"Παγωμένα" τέλη στη Μεσσήνη υποσχέθηκε ο Αναστασόπουλος

Γράφτηκε από την
"Παγωμένα" τέλη στη Μεσσήνη υποσχέθηκε ο Αναστασόπουλος

Η πρώτη επίσημη συνάντηση των 239 υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού «Δημοτική Ένωση Μεσσήνης», με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεσσήνης Στάθη Αναστασόπουλο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στην πόλη της Μεσσήνης, στο κέντρο «Νεφέλη».
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μεταξύ τους, αλλά και με τον επικεφαλής του συνδυασμού, απόψεις και θέσεις για όλες τις περιοχές του Διευρυμένου Δήμου Μεσσήνης.
Ο κ. Αναστασόπουλος κατά το χαιρετισμό του, απηύθυνε μήνυμα νίκης και ενότητας  προς τους υποψήφιους, ανακοινώνοντάς τους, πως ο συνδυασμός τους είναι ο μεγαλύτερος σε αριθμό υποψηφίων που κατατέθηκε σε ολόκληρο το Δήμο Μεσσήνης και πως υπάρχει εκπροσώπηση όλων των περιοχών του νέου Δήμου.
Στη συνέχεια τους ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού, επικεντρώνοντας στον αγροτικό  τομέα, στην τουριστική ανάπτυξη και φυσικά στο μνημειακό και αρχαιολογικό πλούτο όλης της περιοχής.
Τόνισε για άλλη μια φορά ότι Πρώτος Πολίτης του Δήμου Μεσσήνης θα είναι ο Δημότης του και όχι ο Δήμαρχος και ζήτησε απ’ όλους κύριο μέλημά τους να είναι η στήριξη της  τοπικής κοινωνίας.
Τόνισε επίσης, πως ένας από τους στόχος του συνδυασμού, ως Νέα Δημοτική Αρχή θα είναι το πάντρεμα της παραλιακής ζώνης με την ενδοχώρα, ενώ ανακοίνωσε στους υποψηφίους του, ότι οι δημότες του Δήμου Μεσσήνης πρέπει να είναι σίγουροι  ότι θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να μείνουν τα τέλη παγωμένα και να μην υπάρξουν αυξήσεις.
«Δεν θα υπάρχει καμία εκχώρηση δημοτικού δικαιώματος σε ιδιώτη», τόνισε ο κ. Αναστασόπουλος και συνέχισε «Θέλουμε τουριστική ανάπτυξη με πολλούς μικρούς επενδυτές. Θέλουμε ποιότητα στις παρεχόμενες  υπηρεσίες. Οι δημότες μας θα εξυπηρετούνται σε όλο τον «Καλλικρατικό» Δήμο, όπως και στην έδρα του Δήμου. Όλα τα χωριά τα αντιμετωπίζουμε ως κύτταρα ανάπτυξης, γιατί καμία πρωτεύουσα δεν ζει αν δεν έχει ζωντανή περιφέρεια. Όλος ο νέος Δήμος θα είναι μια ενιαία ενότητα με ισόρροπη ανάπτυξη», κατέληξε.
Νωρίτερα την Τετάρτη το απόγευμα, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Αυτοκινητιστών – Ταξί Μεσσήνης. Με ιδιαίτερη έμφαση οι αυτοκινητιστές του έθεσαν το μεγάλο ζήτημα του κυκλοφοριακού της πόλης της Μεσσήνης και την  καλύτερη αστυνόμευση της πόλης.
Ζήτησαν, με την έναρξη λειτουργίας του «Καλλικρατικού» Δήμου, η μεταφορά των μαθητών να γίνεται με ταξί και η Νέα Δημοτική Αρχή να βρίσκεται σε συχνή επαφή με το Σωματείο για τα ζητήματα που το απασχολούν.
Τέλος, ζήτησαν να ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας Μεσσήνης για να μπορεί να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες, καθώς και να διατηρηθεί η λειτουργία των Δημοσίων Υπηρεσιών στην πόλη της Μεσσήνης.
Αμέσως μετά ο κ. Αναστασόπουλος, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού Γυμναστικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Ο Πάμισος». Τα αιτήματα που του κατέθεσαν είναι:
Δημιουργία και βελτίωση των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών (αλλαγή χλοοτάπητα, εγκατάσταση ταρτάν, κατασκευή στεγάστρου).
Αξιοποίηση Αθλητικού Κέντρου Αγίου Νικολάου με τη βελτίωση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων.
Αξιοποίηση του χώρου νότια του ποδοσφαιρικού γηπέδου και ανατολικά του κλειστού Γυμναστηρίου.
Παροχή ετήσιας οικονομικής βοήθειας.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER