Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 18:24

Ικανοποίηση Πατσαρίνου για το Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου

Ικανοποίηση Πατσαρίνου για το Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου

 

Ενεργή συμμετοχή στο Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο Πελοποννήσου είχε η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου “Πελοπόννησος Πρώτα”.

Οπως ενημερώνει η παράταξη που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, όλοι οι σύμβουλοί της συμμετείχαν τόσο στις κύριες όσο και στις παράλληλες συνεδρίες.

Ειδικότερα: Ο επικεφαλής της Νίκος Πατσαρίνος περιφερειακός σύμβουλος Μεσσηνίας τοποθετήθηκε σε τρεις συνεδρίες: "Αναπτυξιακή πολιτική, επενδύσεις, επιχειρηματικότητα", "Ψηφιακά δίκτυα, υποδομές, μεταφορές" και "Ενεργειακή πολιτική και περιβαλλοντική προστασία".

Ο Γιώργος Γαβρήλος περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας τοποθετήθηκε σε δύο συνεδρίες: "Η αυτοδιοίκηση και τοπική ανάπτυξη" και "Κοινωνική πολιτική, εργασιακές σχέσεις και αλληλέγγυα οικονομία".

Η Στέλλα Καρλαύτη-Σωφρονά περιφερειακή σύμβουλος Μεσσηνίας τοποθετήθηκε σε δύο συνεδρίες: "Πολιτιστική κληρονομιά, τουρισμός και αθλητισμός" και "Παιδεία, έρευνα και οικονομία της γνώσης".

Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι σύμβουλοι και ο επικεφαλής της παράταξης στο περιθώριο του συνεδρίου είχαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο, με τους οποίους συζήτησαν θέματα των αρμοδιοτήτων τους.