Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 20:27

Ο Πατσαρίνος φταίει στη Νικολάκου για το Βάλτα – Γαργαλιάνοι!

Γράφτηκε από την
Ο Πατσαρίνος φταίει στη Νικολάκου για το Βάλτα – Γαργαλιάνοι!

 

Με επίθεση στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκο Πατσαρίνο, η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου γνωστοποίησε χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την υλοποίηση του έργου βελτίωσης του δρόμου Βάλτα - Γαργαλιάνοι.

“Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη μεγάλη της εμπειρία και την αποδεδειγμένη δυνατότητά της να αξιοποιεί κάθε δυνατότητα είναι έτοιμη να υλοποιήσει μια μεγάλη δέσμευση του περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη στους πολίτες της Τριφυλίας, το δρόμο Γαργαλιάνοι – Βάλτα”, είπε η κ. Νικολάκου, κατά την εισήγηση της ένταξης του έργου εκτός ημερησίας διάταξης, χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Εξαπολύοντας επίθεση στο Ν. Πατσαρίνο, ανέφερε ότι “δυστυχώς με αποκλειστική ευθύνη του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Πατσαρίνου, ένα σπουδαίο έργο για τη δυτική Μεσσηνία καθυστερεί, εφόσον είναι αρνητικός στην ένταξη του έργου στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας” και υποστήριξε πως “οι πολίτες της Μεσσηνίας γνωρίζουν ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του τόπου τους και ποιος αρκείται σε αντιπολίτευση μικροπολιτικού χαρακτήρα”. Επίσης, κατηγόρησε το Ν. Πατσαρίνο πως “εν τοις πράγμασι δεν πιστεύει καθόλου στην απλή αναλογική” και ότι “το μόνο που τον απασχολεί είναι η μικροκομματική του ιδιοτέλεια και η μικροπολιτική του επιβίωση”.


NEWSLETTER