Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010 14:36

Περιοδεία Μπούκλη στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την
Περιοδεία Μπούκλη στην Αργολίδα

Στην Αργολίδα βρέθηκε την Τρίτη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Λάμπρος Μπούκλης. Το πρωί περιηγήθηκε στο Αργος μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Μανώλη Βέμη  και υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού. Τους συνόδευε ο Συντονιστής της Πολιτικής Κίνησης Οικολόγων Πράσινων στην Αργολίδα Γιάννης Ιορδάνογλου. Συνομίλησε με πολίτες του Αργους και έδωσε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ανατολικός FM».
Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Άργους Γιώργο Αναγνώστου και συνομίλησαν εφ’ όλης της ύλης συμφωνώντας κυρίως στην ανάγκη για στροφή στην πράσινη οικονομία και αξιοποίηση του πολιτισμού και του τουρισμού.
Θα πρέπει να τονιστεί ότι στο συνδυασμό του Γιώργο Αναγνώστου συμμετέχει ο Γιάννης Ιορδάνογλου στηριζόμενος από τους Οικολόγους Πράσινους. Αργότερα επισκέφτηκε χωριά του Αργολικού κάμπου και ενημερώθηκε για τα θέματα της αγροτικής και κτηνοτροφικής κοινότητας.
Το μεσημέρι στο Ναύπλιο συναντήθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλίου Γιάννη Γκιόλα και αντάλλαξαν απόψεις και θέσεις για τα προβλήματα και τις δυνατότητες του διευρυμένου Δήμου.

Από το Γραφεί Τύπου του συνδυασμού


NEWSLETTER