Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 15:57

Χωρίς στοιχεία η απάντηση Νικολάκου στις καταγγελίες Γόντικα για το Γαργαλιάνοι - Ρωμανού

Γράφτηκε από την
Χωρίς στοιχεία η απάντηση Νικολάκου στις καταγγελίες Γόντικα για το Γαργαλιάνοι - Ρωμανού

“Πρότυπο αποτελεσματικότητας της Περιφέρειας Πελοποννήσου” χαρακτηρίζει η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου την ολοκλήρωση του δρόμου Γαργαλιάνοι - Ρωμανού.

Απαντώντας, χωρίς όμως να παραθέσει οικονομικά στοιχεία για το κόστος του έργου, στον επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Νίκο Γόντικα, η κ. Νικολάκου τον κατηγορεί ότι “μεταχειρίζεται ασύστολα ψεύδη, είτε σε τεχνικά ζητήματα, είτε σε οικονομικά μεγέθη, προκειμένου να στοιχειοθετήσει ανύπαρκτες κατηγορίες και να υποδηλώσει την παρουσία του, η οποία στερείται τόσο πολιτικής υπόστασης, όσο και νομικών επιχειρημάτων”. Παράλληλα η κ. Νικολάκου υποστηρίζει ότι “ο κ. Γόντικας θα πρέπει επίσης να εξηγήσει στους πολίτες της Πελοποννήσου γιατί για το ζήτημα των απαλλοτριώσεων του δρόμου αυτού δεν στήριξε τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, όταν αυτός αντέδρασε για το ύψος τους όπως καθορίστηκαν από το δικαστήριο, ενώ αντίθετα εκ των υστέρων τον κατηγορεί”.

Τέλος η κ. Νικολάκου καλεί τον κ. Γόντικα “να εξηγήσει στους πολίτες της Πελοποννήσου πώς αντιλαμβάνεται το δημόσιο συμφέρον και πώς θεωρεί ότι πρέπει αυτό να προασπίζεται, καθώς όταν η Οικονομική Επιτροπή προσπαθούσε αγωνιωδώς να αναθέσει τη νομική εκπροσώπησή της απέναντι στις αξιώσεις των εργολάβων, ο κ. Γόντικας αμφιταλαντευόμενος τη μια διαφωνούσε και την άλλη συμφωνούσε. Σε ποια περίπτωση υπερασπιζόταν το δημόσιο συμφέρον και σε ποια περίπτωση το συμφέρον των εργολάβων;”. 

 


NEWSLETTER