Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 23:32

"Να επαναλειτουργήσει άμεσα το ταχυδρομείο στο Βλαχόπουλο" ζητάει ο Αγγ. Χρονάς

Γράφτηκε από την
"Να επαναλειτουργήσει άμεσα το ταχυδρομείο στο Βλαχόπουλο" ζητάει ο Αγγ. Χρονάς

 

“Το ταχυδρομικό γραφείο του Βλαχόπουλου θα πρέπει άμεσα να επαναλειτουργήσει, αφού είναι αναγκαίο για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά η επαναλειτουργία του θα πρέπει να διέπεται από τη δέουσα νομιμότητα”, επισημαίνει σε παρέμβασή του ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Αγγελος Χρονάς.

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με το κλείσιμο του ταχυδρομικού γραφείου στην ΤΚ Βλαχόπουλου, και προς αποκατάσταση της πλήρους αλήθειας, ο Αγγ. Χρονάς σημειώνει: “Οφείλουμε όλοι όσοι υπηρετούμε τους πολίτες της Πελοποννήσου να γνωρίζουμε τα θέματα σε όλες τις διαστάσεις τους και σε βάθος, και να μην κάνουμε παρεμβάσεις μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων. Το ταχυδρομικό γραφείο στο Βλαχόπουλο σφραγίστηκε μετά από έλεγχο που διενήργησε το κεντρικό γραφείο των ΕΛΤΑ Πάτρας, εξαιτίας καταγγελίας που είχε προηγηθεί. Διεκόπη δηλαδή η λειτουργία του λόγω παρανομίας, που θα ελέγξει η Δικαιοσύνη.

Ως περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, προ ημερών ήρθα σε επικοινωνία με τον δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και ενημερώθηκα πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, όπως σύγκλιση Τοπικού Συμβουλίου και ανάδειξη του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να ασκηθεί πίεση για επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού και την εκ νέου λειτουργία του γραφείου.

Είναι δεδομένο πως το ταχυδρομικό γραφείο του Βλαχόπουλου δεν πρέπει να κλείσει οριστικά, αλλά θα πρέπει άμεσα να επαναλειτουργήσει, αφού είναι αναγκαίο για τους κατοίκους της περιοχής. Μια επαναλειτουργία που θα πρέπει να διέπεται όμως από τη δέουσα νομιμότητα, ώστε να μην προκύψουν νέα προβλήματα που έχουν ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των κατοίκων”.


NEWSLETTER