Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 15:27

Μπουντρούκας κατά Τατούλη για τη δακοκτονία

Γράφτηκε από την
Μπουντρούκας κατά Τατούλη για τη δακοκτονία

Ευθύνες στην περιφερειακή αρχή για τις καταστροφές από τον δάκο επιρρίπτει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Μπουντρούκας.

Συγκεκριμένα σε απόσπασμα της ανακοίνωσης για την περιοδεία του κ. Μπουντρούκα στη Μεσσηνία αναφέρονται τα εξής: “Δεύτερος σταθμός της επίσκεψης του κ. Μπουντρούκα στη Μεσσηνία ήταν ο Αγροτικός Συνεταιρισμός "Ενωση Μεσσηνίας" όπου συναντήθηκε με τοπικά αγροτικά συνδικαλιστικά στελέχη και με τη διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού. Στη συζήτηση που έγινε στην Ενωση οι εκπρόσωποι των αγροτών της Μεσσηνίας έβαλαν με ένταση το θέμα του δάκου που έχει προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στις ελαιοκαλλιέργειες και ζήτησαν την άμεση λήψη μέτρων για την ανακούφιση των ελαιοπαραγωγών.

Σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών της Μεσσηνίας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπογράμμισε τη στήριξή του στον αγώνα που κάνουν για να αποζημιωθούν πλήρως οι παραγωγοί σε όλες τις πληγείσες περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τόνισε ότι οι ευθύνες της σημερινής περιφερειακής αρχής είναι μεγάλες και πρέπει άμεσα να διερευνηθούν και να αποδοθούν.

Στη συνέχεια ο κ. Μπουντρούκας επισκέφθηκε διαδοχικά τους Γαργαλιάνους, τα Φιλιατρά και την Κυπαρισσία, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους φίλους της "Πελοποννησιακής Συμμαχίας". Σε όλους τους μεσσηνιακούς δήμους που επισκέφθηκε το κλίμα για τον κ. Μπουντρούκα ήταν θετικό και το μήνυμα που έλαβε από όλες τις πλευρές ήταν ότι η νέα περιφερειακή αρχή που θα προκύψει στις εκλογές του Μαΐου του 2019 θα πρέπει να αλλάξει πλεύση και ότι θα πρέπει να κινηθεί με τους όρους που επιβάλλει η κοινωνία και όχι η... επικοινωνία!”.


NEWSLETTER