Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 14:05

Νέα εξαγγελία για το αλιευτικό Μαραθόπολης

Νέα εξαγγελία για το αλιευτικό Μαραθόπολης

Την κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου Μαραθόπολης ανακοίνωσε για ακόμα μια φορά ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Την προηγούμενη φορά το σχέδιο ναυάγησε καθώς είχε ελλείψεις ο φάκελος του έργου που είχε κατατεθεί τον Οκτώβριο. Χθες ο κ. Τατούλης ανακοίνωσε την ένταξη του αλιευτικού καταφυγίου στο ΕΣΠΑ, καταγγέλλοντας παράλληλα τον υποψήφιο βουλευτή Περικλή Μαντά και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας Ζαχαρία Κανελλόπουλο, ότι «πολέμησαν» το έργο.

«Κόντρα σε όλους αυτούς που πολέμησαν εμάς και το έργο, γιατί δεν το ήθελαν και γιατί ήθελαν να μας πλήξουν πολιτικά, όπως ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας κ. Μαντάς και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, το αποτέλεσμα της σκληρής μας δουλειάς είναι αποστομωτικό. Πάλεψα πολύ σκληρά, μαζί με τους συνεργάτες μου, για το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης και κατάφερα να ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014 – 2020. Σε αυτή την προσπάθειά μου είχα πολύτιμους αρωγούς το δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μαράθου κ. Γεώργιο Μίγγα, τους οποίους ιδιαιτέρως ευχαριστώ» δήλωσε ο κ. Τατούλης.

Ο απερχόμενος περιφερειάρχης δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία να επιτεθεί ξανά και στον Τύπο, λέγοντας: «Αρχισε επίσης η αντίστροφη μέτρηση για τα συγκεκριμένα κίτρινα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Μεσσηνίας, τα οποία, μόνο και μόνο για να μας πλήξουν πολιτικά και προσωπικά, μεταχειρίστηκαν ακραίας μορφής συκοφαντίες και προπαγάνδα, με αποτέλεσμα βέβαια να έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα με την αναξιοπιστία και το ψέμα τους στα μάτια των πολιτών».