Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 16:32

Τατούλης κατά Νίκα για ένταξη έργων

Γράφτηκε από την
Τατούλης κατά Νίκα για ένταξη έργων

Την πατρότητα των έργων 6 εκατομμυρίων που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας διεκδικεί με ανακοίνωσή της η "Νέα Πελοπόννησος".

Στην ανακοίνωση, με το γνωστό ύφος του Πέτρου Τατούλη, αναφέρεται ότι ο κ. Νίκας «καθυστέρησε ιδιαίτερα, αφού από τις 25 Σεπτεμβρίου, η "Νέα Πελοπόννησος" έχει δημοσιοποιήσει πίνακα έργων που ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια ευρώ και περιμένουν μια απλή διοικητική υπογραφή για να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ εγκαλώντας τον φασιστικά λαϊκιστή Π. Νίκα να μην χάνει χρόνο και να προχωρήσει άμεσα».

Σε άλλο σημείο η ανακοίνωση αναφέρει: «Τόσο η προμήθεια των 20 ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ (ώριμη πρόταση της 6ης ΥΠΕ), όσο και τα Κέντρα Υγείας Γαργαλιάνων και Αστρους (προτάσεις που ωρίμασε η τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου), εντάχθηκαν στο στρατηγικό σχέδιο της Πελοποννήσου, μελετήθηκαν και ωρίμασαν από την περιφερειακή αρχή Τατούλη, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς. Οσο δε για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας, πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα που έχει αίσια κατάληξη. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην τεράστια συνδρομή του αντιδημάρχου του Δήμου Αργους-Μυκηνών κ. Χρήστου Πετσέλη, του στελέχους της διαχειριστικής αρχής κ. Λίτσας Τουρλούκη και του στελέχους του "Πελοπόννησος ΑΕ" κ. Παναγιώτη Μουζακιώτη, χωρίς την πολλή δουλειά των οποίων δεν θα ήταν σήμερα δυνατή η χρηματοδότηση του σημαντικού αυτού έργου».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Το προφίλ του δήθεν επιτυχημένου δημάρχου Καλαμάτας το έχουν ξεπεράσει άλλοι δήμαρχοι της Πελοποννήσου και όλα τα έργα που υλοποιήθηκαν στην Καλαμάτα την τελευταία 9ετία φέρουν όλα την υπογραφή Τατούλη».


NEWSLETTER