Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 09:39

Υπεύθυνους σε τομείς όρισε ο Τατούλης

Γράφτηκε από τον

 

Υπεύθυνους συμβούλους γεωγραφικών και θεματικών ενοτήτων όρισε ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης. Υπεύθυνη για το στρατηγικό σχεδιασμό και τον συντονισμό της παράταξης ορίστηκε η Ντίνα Νικολάκου, η οποία θα έχει και την ευθύνη των πολιτικών Τουρισμού.

Στις γεωγραφικές ενότητες ορίστηκαν υπεύθυνοι οι Βασίλης Σιδέρης (Αργολίδας), Βαγγέλης Γιαννακούρας (Αρκαδίας), Θανάσης Πισιμίσης (Κορινθίας), Ντία Τζανετέα (Λακωνίας) και Αντωνία Μπούζα (Μεσσηνίας).

Υπεύθυνοι των θεματικών ενοτήτων ορίστηκαν οι Γιώργος Ρουμελιώτης (Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος), Απόστολος Γκούνης και Γιώργος Οικονόμου (Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Πρωτογενούς Τομέα), Κλημεντίνη Κορώνη - Παπαντωνίου, Χαράλαμπος Σκούρος και Μιχάλης Σταματάκος (Υγείας, Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής) Γιώργος Πετρίτσης και Ηλίας Κανελλάκης (Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων), Αναστάσιος Γανώσης και Αντώνης Λυμπέρης (Αθλητισμού και Πολιτισμού).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης: "Μέχρι το τέλος του έτους θα ανακοινωθεί το σύνολο της οργανωτικής δομής της «Νέας Πελοποννήσου» που θα στελεχωθεί με τα μέλη που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της παράταξης, καθώς και η οργανωτική δομή του πολιτικού Φόρουμ".

Θ.Λ.