Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 21:21

Χρονάς για γιατρό στο Βλαχόπουλο

Γράφτηκε από την
Χρονάς για γιατρό στο Βλαχόπουλο

 

Μόνιμο γιατρό θα αποκτήσει το Περιφερειακό Ιατρείο Βλαχόπουλου, σύμφωνα με τον περιφερειακό σύμβουλο Πελοποννήσου και αναπληρωτή γραμματέα Ποιότητας Ζωής Ν.Δ. Αγγελο Χρονά.

Οπως τονίζει, όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που απαιτούνται η γενική γιατρός που έχει δηλώσει τη θέση θα είναι μόνιμη στο ιατρείο. Ο κ. Χρονάς σημειώνει ακόμη ότι θα συνεχιστούν παρεμβάσεις όταν και όπου απαιτείται για τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας: “Το Περιφερειακό Ιατρείο Βλαχόπουλου αποκτά, σύμφωνα με ενημέρωση που έχω, μόνιμο γιατρό.

Οταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που απαιτούνται η γενική γιατρός που έχει δηλώσει τη θέση θα είναι μόνιμη στο ιατρείο. Πρόκειται για ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, αφού το Περιφερειακό Ιατρείο Βλαχόπουλου είχε μείνει αρκετό διάστημα χωρίς γιατρό και η θέση ήταν κενή, όταν μάλιστα είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις στο κτήριο και είχε παραδοθεί στους κατοίκους ένα νέο και σύγχρονο ιατρείο.

Οι κάτοικοι της περιοχής δεν δέχονταν τις ιατρικές υπηρεσίες που οφείλει το κράτος να παρέχει στους πολίτες. Πλέον αυτό θα πάψει να υπάρχει και οι κάτοικοι του χωριού θα μπορούν να εξυπηρετούνται καθημερινά, χωρίς να υφίστανται ταλαιπωρία.

Οι συνεχείς παρεμβάσεις εμπλεκόμενων φορέων, μεταξύ αυτών και η δική μου, έφεραν το αίσιο αποτέλεσμα. Είμαστε πάντα δίπλα στους κατοίκους της Μεσσηνίας, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά τους και προσπαθούμε για την επίλυσή τους, ιδιαίτερα όταν αυτά έχουν να κάνουν με την υγεία που είναι το βασικότερο αγαθό για τον άνθρωπο. Θα συνεχίσουμε σε συνεργασία και με τον περιφερειάρχη μας Παναγιώτη Νίκα να κάνουμε παρεμβάσεις, όταν και όπου απαιτείται, για τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους Μεσσήνιους πολίτες”.


NEWSLETTER