Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 17:41

“Ανθρακες ο θησαυρός” λέει ο Τατούλης

“Ανθρακες ο θησαυρός” λέει ο Τατούλης

"Ανθρακες ο θησαυρός των συναντήσεων του Π. Νίκα με υπουργούς της κυβέρνησης" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη.

Για το Πρόγραμμα Παρεμβάσεων Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας (Π.Ε.Β.Ο.Α.Σ.) η ανακοίνωση αναφέρει: "Η πολιτική συμπεριφορά του κ. Νίκα, σε σχέση με το συγκεκριμένο έργο, αποτελεί παράδειγμα μικροψυχίας, καθώς ο κ. περιφερειάρχης δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη για την ευφυή πολιτική πρακτική του κ. Τατούλη, ο οποίος εξασφάλισε για το οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου 67.000.000 ευρώ".

Στη συνέχεια αναφέρεται: σον αφορά στο έργο Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη, το οποίο επίσης τέθηκε στη συνάντηση του κ. Νίκα με τον κ. Καραμανλή και αποτελεί ένα άκρως αναπτυξιακό έργο για την Πελοπόννησο, η αντιμετώπιση του κ. περιφερειάρχη αγγίζει τα όρια της πολιτικής γελοιότητας".

Για τη συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη η ανακοίνωση αναφέρει: "Ο κ. Νίκας επεσήμανε τις εκκρεμότητες και ανέφερε τους φορείς εκπόνησης των μελετών, επιχειρώντας να επιβάλει τη δική του εικονική και επικοινωνιακή πραγματικότητα, προκειμένου να παραπλανήσει τους πολίτες", ενώ καταλήγει: "Εν κατακλείδι, η συνάντηση του κ. Νίκα με τον κ. Βορίδη, πέρα από χειραψίες και χαμόγελα, είναι η επιτομή της «τέχνης του τίποτα»".