Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2012 10:26

Στην Καλαμάτα και ο Σμυρινιώτης: "Μυρωδιά" από σκουπίδια στην επίσκεψη Αγγελάκα

Στην Καλαμάτα και ο Σμυρινιώτης: "Μυρωδιά" από σκουπίδια στην επίσκεψη Αγγελάκα

Η διαχείριση των σκουπιδιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου -μετά και τις αρνητικές εξελίξεις στην Αρκαδία- ήταν παραπάνω από εμφανές ότι απασχόλησε τη συνάντηση που είχε χθες το βράδυ, στο Δημαρχείο Καλαμάτας με τους δημάρχους της Μεσσηνίας, ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας.
Το πιο πάνω συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα από την παρουσία και του δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, προέδρου του περιφερειακού ΦοΔΣΑ, στην πιο πάνω συνάντηση, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Η επίσκεψη του Μ. Αγγελάκα στην Καλαμάτα, πάντως, είχε αναγγελθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο αυτό που φαίνεται να έχει αλλάξει είναι η ατζέντα των προς συζήτηση θεμάτων, μετά και την πρόσφατη υπόθεση της παράνομης διάθεσης σε περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης, ποσοτήτων σύμμικτων σκουπιδιών -που φέρεται να προέρχονται από τον Δήμο Τρίπολης.
Στη χθεσινή σύσκεψη στο Δημαρχείο της Καλαμάτας μετείχαν επίσης, ο δήμαρχος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας Παναγιώτης Νίκας -πρόεδρος της ΠΕΔ-, οι δήμαρχοι Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας, Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης και Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας που συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Τσίγγανο, ενώ τον δήμαρχο Πύλου - Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας.
Β.Γ.Μ.