Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 22:03

Ορκωτοί λογιστές στην “Πελοπόννησος Α.Ε.”

Γράφτηκε από την
Ορκωτοί λογιστές στην “Πελοπόννησος Α.Ε.”

 

Τον ορισμό ορκωτών λογιστών για τον έλεγχο των οικονομικών του 2019 στην “Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυµη Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α.” αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της εταιρείας που συνεδρίασε υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα σήμερα στην Τρίπολη.

Ο περιφερειάρχης, απευθυνόμενος προς τα μέλη του διευρυμένου και με εκπροσώπηση της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου Διοικητικού Συμβουλίου -αντιπρόεδρος στο οποίο αναδείχθηκε ο δήμαρχος Αργους Δημήτρης Καμπόσος- ευχήθηκε καλή θητεία “και κυρίως δύναμη να αντιμετωπίσουν το σοβαρό, απ’ ό,τι φαίνεται, πρόβλημα της εταιρείας που αφορά την κακοδιαχείριση”.

Ως προς τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, τα οποία στο σύνολό τους εγκρίθηκαν ομόφωνα, το Δ.Σ. αποφάσισε, μεταξύ άλλων, την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου στη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της έδρας.

Εγκρίθηκε επίσης το τεύχος διακήρυξης για την ανάθεση του έργου προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως προορισμού θεματικού τουρισμού μέσω αεροπορικών εταιρειών.


NEWSLETTER