Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 13:58

Επίσκεψη Νίκα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Επίσκεψη Νίκα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή Δημόσιας Υγείας Βασίλη Διαμαντόπουλο και την αναπληρώτρια προϊσταμένη Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε. Μεσσηνίας Βάια Βαϊοπούλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου: "Στη συνάντηση που είχε με τον διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργο Μπέζο, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαμάτας που αυτές τις δύσκολες στιγμές καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες στο μεγάλο αγώνα υπηρετώντας το ύψιστο αγαθό της υγείας.

Στο πλαίσιο της αμέριστης στήριξης της περιφερειακής αρχής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας ανακοίνωσε στο διοικητή ότι τις επόμενες ημέρες η Περιφέρεια προχωρά στην προμήθεια και παραχώρηση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας μίας συσκευής μοριακού ελέγχου PCR, συνολικού προϋπολογισμού 40.000 € περίπου, όπως επίσης ότι αύριο κιόλας (σ.σ. σήμερα) αποστέλλει υγειονομικό υλικό (στολές, προστατευτικά γυαλιά κ.λπ.) για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Κλείνοντας ο διοικητής του Νοσοκομείου εξέφρασε στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου τις βαθιές τους ευχαριστίες για τις έμπρακτες και ουσιαστικές κινήσεις στήριξης προς το νοσηλευτικό ίδρυμα Μεσσηνίας".


NEWSLETTER