Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 18:00

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Χαντζή και Νικήτα παρουσίασε ο Νίκας (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Περιφέρεια Πελοποννήσου: Χαντζή και Νικήτα παρουσίασε ο Νίκας (βίντεο)

Τον συντονιστή Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Χαντζή και τον νέο εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας Βαγγέλη Νικήτα παρουσίασε χθες στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Ο πρώην εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας, Παναγιώτης Κολιόπουλος, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους και την έκανε αποδεκτή ο κ. Νίκας.
Ο Π. Κολιόπουλος στη σχετική δήλωσή του προς τον περιφερειάρχη επικαλείται προσωπικούς λόγους, αναφέροντας ειδικότερα: «Οπως προ πολλού σας έχω κάνει γνωστό, λόγοι προσωπικοί με υποχρεώνουν να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου και για τη συνεργασία που είχαμε. Ολόψυχα εύχομαι να επιτευχθούν στο ακέραιο οι στόχοι που έχουν τεθεί για την Περιφέρειά μας».
Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Π. Νίκας ευχαρίστησε επίσης τον Π. Κολιόπουλο, ανακοίνωσε δε ότι νέος εκτελεστικός γραμματέας αναλαμβάνει ο εκπαιδευτικός και δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης Βαγγέλης Νικήτας, ο οποίος -μεταξύ άλλων- έχει δύο θητείες ως αιρετός νομαρχιακός σύμβουλος και έχει διατελέσει αντινομάρχης Αρκαδίας το 2005 και το 2007.
Ο συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Χαντζής είχε διατελέσει γενικός γραμματέας στο Δήμο Καλαμάτας. Η έδρα του περιφερειακού συντονιστή Πολιτικής Προστασίας θα είναι στην Π.Ε. Μεσσηνίας.

 


NEWSLETTER