Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 18:21

Συμμοριτοπόλεμο του... ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ο Τατούλης πίσω από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας "Το Πρώτο Θέμα"

Γράφτηκε από την
Συμμοριτοπόλεμο του... ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ο Τατούλης πίσω από τις αποκαλύψεις της εφημερίδας "Το Πρώτο Θέμα"

 

 

Από  το προσωπικό του μπλόγκ, http://tatoulis.blogspot.gr, απάντησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”.  Ο κ. Τατούλης ουσιαστικά δεν απαντά στις καταγγελίες ενώ βλέπει πίσω από το ρεπορτάζ τον… Τσίπρα.

Μάλιστα κάνει λόγο για… συμμοριτοπόλεμο που έχει ξεκινήσει. Με άλλα λόγια πετά την μπάλα στην πολιτική κερκίδα και δεν απαντά για την ταμπακιέρα των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Το Πρώτο Θέμα" : "Ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης εμφανίζεται να έδωσε έργα 15 εκατ. ευρώ στις εταιρείες των παιδιών του"

 Αναλυτικά η απάντηση με τίτλο "Είναι ο Τσίπρας "αρχηγός" της νέας τρομοκρατίας;" που δημοσιεύτηκε στο προσωπικό ιστολόγιο του κ. Τατούλη: 

" Όσοι συντόνισαν τη σημερινή ανοίκεια, γεμάτη ψέματα επίθεση ενάντια σε εμένα και τα τέσσερα παιδιά μου θα με βρουν σκληρά απέναντι τους.

Είμαι απολύτως ξεκάθαρος. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν γίνονται "αναθέσεις έργων". Αντίθετα, επιλέγονται πάντοτε μακρές διαδικασίες προκειμένου να τηρείται η αυστηρότερη νομιμότητα και η μέγιστη διαφάνεια. Οι "απόλυτα διαφανείς διαδικασίες" που ακολουθεί η περιφέρεια Πελοποννήσου  αναγνωρίζονται και στο κατάπτυστο δημοσίευμα, γεγονός το οποίο στοιχειοθετεί και τον δόλο εκείνων που βρίσκονται πίσω από το προσωπικό αυτό χτύπημα εναντίον μου.

Είναι γνωστά τα στημένα παιχνίδια σε αυτήν την χώρα. Το δημοσίευμα προαναγγέλθηκε, πολλές ώρες πριν την κυκλοφορία της εφημερίδας από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τον ίδιο τρόπο, πριν από μερικούς μήνες, είχαν προαναγγελθεί τα βίαια επεισόδια που έζησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κατά τη συζήτηση για δημιουργία μονάδας βίο αερίου στην Τρίπολη, τα οποία είχαν και θύματα. Και στις δυο περιπτώσεις η προαναγγελία συνοδεύτηκε με την ίδια  αυτό-ικανοποίηση του συμμορίτη πριν το πλιάτσικο. Έγινε δε, από τα ίδια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσιπρας δομεί σε θεμέλια λάσπης το πολιτικό του μέλλον. Με την ιδιότητα του ιδεολογικού καθοδηγητή, οδηγεί τους οπαδούς του στις επικίνδυνες ατραπούς μιας δήθεν δίκαιης οργής που μπορεί να μετουσιωθεί σε δίκαιη βία και βάζει μπαρούτι στα θεμέλια του κράτους δικαίου.

Η "τρομοκρατία" του κ. Τσίπρα είναι πιο επικίνδυνη από ποτέ. Στην Πελοπόννησο έχουμε συγκροτήσει ένα δυναμικό και πλειοψηφικό μέτωπο απέναντι στο συμμοριτοπόλεμο που έχει εκκινήσει.

H οποία εκδοτική του συμμαχία με γνωστούς βαλιτσοφόρους και κομιστές, τον καθιστά κομμάτι ενός σάπιου συστήματος που δήθεν θέλει να αφανίσει" 

 

 


NEWSLETTER