Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 16:20

Μεσσηνία: Οικίσκος isobox στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: Οικίσκος isobox στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου

Ολοκληρώθηκε χθες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο εξοπλισμός των κέντρων υγείας της Μεσσηνίας με οικίσκους isobox, με την παράδοση στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος παρέδωσε στη διευθύντρια του Κ.Υ. Σταυρούλα Κανελλοπούλου έναν οικίσκο, εμβαδού 16 περίπου τ.μ., με πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση, θερμομόνωση οροφής και προεγκατάσταση κλιματιστικής μονάδας, ενώ έχει πιστοποίηση βάσει ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Στην παράδοση παρευρέθηκε από το Δήμο Δυτικής Μάνης ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Βαβαρούτσος.
Ο οικίσκος τύπου isobox διατέθηκε από την Περιφέρεια για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του κέντρου υγείας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των συνεπειών του κορονοϊού.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των δημοσίων δομών υγείας, προκειμένου να αντεπεξέλθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο κ. Αναστασόπουλος δήλωσε: “Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις δομές υγείας, για τον σκοπό δε αυτό προγραμματίζουμε την ενίσχυσή τους με υλικοτεχνική υποδομή απαραίτητη για τη λειτουργία τους”.


NEWSLETTER