Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 18:50

Συνάντηση Καρβέλη με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας και βουλευτές

Γράφτηκε από την
Συνάντηση Καρβέλη με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας και βουλευτές

Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, παρουσία των βουλευτών Μίλτου Χρυσομάλλη και Περικλή Μαντά, συναντήθηκε χθες με τον αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλο στο γραφείο του τελευταίου, στο Διοικητήριο της Μεσσηνίας.

Ο διοικητής ενημέρωσε τον κ. Αναστασόπουλο για το πρόγραμμα εμβολιασμών «Ελευθερία» στη Μεσσηνία.
Ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στη διαρκή στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις δομές υγείας, είτε με υλικοτεχνική υποδομή, απαραίτητη για τη διαχείριση της κατάστασης, είτε με την προμήθεια τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού.

Δήλωση Χρυσομάλλη

"Το όπλο ενάντια στην πανδημία είναι το εμβόλιο, και είναι στο χέρι μας πλέον να βγούμε νικητές" δήλωσε ο βουλευτής Μίλτος Χρυσομάλλης με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών στην Μεσσηνία.
Συγκεκριμένα ο κ. Χρυσομάλλης δήλωσε:
"Επισκεφθήκαμε σήμερα μαζί και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη τα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας, αλλά και τα Κέντρα Υγείας Καλαμάτας και Μεσσήνης, όπου με τον ερχομό του εμβολίου ήδη ξεκίνησε ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού, σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης. Μια οφειλόμενη κίνηση απέναντι στο ιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό που υπερβαίνει τον εαυτό του εδώ και πολλούς μήνες στον αγώνα ενάντια στον κορονοϊό. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!
Όμοια συναντηθήκαμε με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας και τους δημάρχους Καλαμάτας και Μεσσήνης, όπου συζητήσαμε αναλυτικά τον συντονισμό των προσπαθειών όλων μας για την ενημέρωση των συμπολιτών μας και την ευόδωση της διαδικασίας του εμβολιασμού. Με το σχέδιο «Ελευθερία» σύντομα όλοι θα ανακτήσουμε τις ζωές μας και θα κατορθώσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, αφήνοντας πίσω μας τη δύσκολη χρονιά που πέρασε.
Επιτέλους, το όπλο ενάντια στην πανδημία ήρθε και είναι το εμβόλιο. Και είναι στο χέρι μας, ή καλύτερα στο μπράτσο μας, να το κάνουμε και να βγούμε νικητές".


NEWSLETTER